האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

בוטיק העיצובים
פורסם ב: Jun 1 2024, 18:09 PM
צטט הודעה

Living with my eyes closed

פרטי משתמש
קבוצה: מעצב האתר
חרמשים: 10937
מגדר:female
משתמש מספר: 65051
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image

שלום חברים!User Posted Image מה נשמע?
ברוכים הבאים לנעוצון שכולו עיצוב, אפקטים ובעיקר כיף:)

זה לא סוד שבפתיחת פעילות, תחרות, אתגר או אפילו דיון, אחד הדברים שמיד ימשכו את העיניים של חברי הפורום, הוא כיצד האשכול שלכם מעוצב. לוגו מגניב ומושקע יכול להוסיף ממש לאשכול שלכם ולהוות את ההבדל בין השתתפות לפעילות או נטישה שלה. ועל כן אני פה. יאי!User Posted Image

אז מי שלא מכיר אותי עדיין, אני ליאן, לשעבר סגלגלונת וכיום נמצאת פה כדי לעזור לכם להפוך את האשכולות שלכם למגניבים ומעוצבים.

אז בלי הקדמות מיותרות, בואו נעבור לחלק המהנה!

User Posted Image

יש לכם רעיון ללוגו מגניב לאתגר, תחרות או פעילות? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לשלוח אליי ינשוף עם הרעיון ההתחלתי שלכם, העיצוב שיש לכם בראש או עם הבקשה ליצירת לוגו, והוא יהיה מוכן לכם בהקדם האפשרי. לחילופין, להגיב ממש באשכול הזה לפי טופס ההזמנות ולחכות לתשובה ממני.

כל מה שתצטרכו לעשות הוא שלושה צעדים פשוטים:

1. לשלוח את הבקשה לפחות שלושה עד חמישה ימים לפני שאתם מתכננים לפתוח את הפעילות, ככה שיהיה לי זמן ואמצעים ליצור לכם עיצוב מגניב

2. לומר לי בדיוק מה אתם צריכים. במידה ומדובר בלוגו, ספרו לי על הפעילות או האתגר, ושתפו אותי לגבי החזון שלכם. איך אתם מצפים שהיא תיראה. בנוסף, כשמדובר בלוגו, אני אצטרך את הפרטים הבאים:

באיזה סגנון לוגו מדובר? (פשוט, אלמנטי, תלת מימדי?)

האם יש פונט מסוים שאותו תרצו?

מהם צבעי הלוגו?

מה כותרת הלוגו וכותרת המשנה (אם קיימת כזו)?

הלוגואים מחולקים לארבע קטגוריות:

𓇼 הלוגו הפשוט/הבסיסי 𓇼

זהו לוגו שנעשה לרוב בשתיים עד שלוש שכבות בפוטושופ. לוגו שנחשב די פשוט ולא מצריך זמן עבודה רב. מחיר של לוגו כזה יהיה בין 100-120 חרמשים. כדי ליצור לוגו כזה אצטרך התראה של יומיים שלושה לפחות.

דוגמאות ללוגו פשוט או בסיסי:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

𓇼 הלוגו האלמנטי 𓇼

הלוגו האלמנטי הוא לוגו טיפה יותר מורכב ליצירה ומעט יותר מושקע. הוא מתאפיין באפקטים מעט יותר עמוקים ויהיה בעל "אלמנט" נוסף, בין אם בנפח, בטוויסט מגניב או עם תמונה שמוסיפה לו. מחיר של לוגו כזה יהיה בין 150-170 חרמשים. אצטרך כדי ליצור לוגו כזה התראה של כחמישה ימים.

דוגמאות ללוגו אלמנטי:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

𓇼 הלוגו התלת מימדי 𓇼

הוא גולת הכותרת של הלוגואים, המורכב יותר ליצירה ובעל שכבות רבות. הוא ייתן עומק ואפקט "וואו" לאשכול שלכם ויצריך קצת יותר זמן עבודה. מחיר של לוגו כזה ינוע בין 175-200 חרמשים. אצטרך שתשלחו את הבקשה לפחות חמישה ימים מראש, בהעדפה ל[B]שבוע[/B].

דוגמאות ללוגו תלת מימדי:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

מוקאפ (mockup) הוא אחד הכלים הטובים ביותר שיש למעצב להציע. מוקאפ זה בעצם הדמיה, הממחישה לנו כיצד יראה העיצוב שיצרנו על המוצר הסופי. זאת אומרת, כיצד ייראה הלוגו שלי אם במקום לשים אותו כפשוטו ככותרת, אניח אותו על פריט מסוים כמו כרית או תיק?

אם אתם רוצים שאייצר לכם מוקאפ מגניב שכזה, כל מה שאתם צריכים הוא לומר לי מה החזון שלכם. אתם יכולים לייצר לעצמכם לוגו ולבקש שאניח אותו על מוצר מסוים (עבודה שאצטרך עלייה התראה של יומיים ועלותה תהיה כ-120 חרמשים בדיוק), או שבנוסף לייצור המוקאפ, תוכלו לבקש שאייצר לכם גם לוגו ואז העלות תהיה עלות המוקאפ+ הלוגו.

הנה דוגמאות למוקאפים מגניבים:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

פוסטרים הוא אחד הדברים הנוספים שתוכלו לבקש; מי מכם שאוהב לכתוב פאנפיקים, ומדמיין לעצמו, איזה מגניב זה יכול להיות אם היתה לי חזות ויזואלית של הפאנפיק כדי למשוך את הקוראים? אולי אפילו לדמות לפאנפיק שלי תחושה כאילו היה סרט? ואם זה המצב, אולי אוכל אפילו לייצר לפאנפיק פוסטר של ממש, כאילו אפשר היה לצפות בו בקולנוע?

אין דבר שהוא בלתי אפשרי או נתון רק לדמיון, ועם טכנולוגיית בינה מלאכותית ותוכנות עיצוב, תוכלו לבקש ממני גם את זה.

עלות לייצור פוסטר תהיה 250 חרמשים ועליו אצטרך התראה של שבוע.

דוגמאות לפוסטרים תוכלו למצוא כאן, כאן ו-כאן

שימו לב בבקשה!
על כל מוצר שתזמינו דרך הטופס או דרך ינשוף, בין אם לוגו, מוקאפ או פוסטר, תתווסף בנוסף החתימה שלי כמעצבת. זה יהיה למעשה מתן הקרדיט שיפטור אתכם מחובת מתן קרדיט (אלא אם כן החלטת לציין זאת בכל זאת). אין אפשרות לקבל את העיצובים ללא החתימה.

אז הנה הם, הטפסים! אל תהססו:)

לוגו:

CODE
[B]שם:[/B]
[B]אני מבקש בבקשה שתעצבי לי לי לוגו!:[/B] פשוט/אלמנטי/תלת מימד (השאירו את מה שמתאים לכם)
[B]פרטי הלוגו:[/B] כאן פרטו לי הכל בבקשה.
[B]לאיזה תאריך אני צריך את זה?:[/B]
[B]משהו נוסף שעליי לספר לך לפני שתתחילי לעצב?:[/B]

מוקאפ:

CODE
[B]אני מבקש בבקשה שתעצבי לי לי מוקאפ:[/B] הניחו כאן את התמונה בבקשה
[B]האם אני זקוק בנוסף גם ללוגו?:[/B] השאירו ריק במידה וקיים לכם

פוסטר:

CODE
[B]אני מבקש בבקשה שתעצבי לי לי פוסטר![/B] הניחו כאן את התמונות בבקשה
[B]מה החזון שלי?:[/B] הכתבו לי בבקשה איך אתם מדמיינים את הפוסטר והאם תרצו גם קרדיטים מלמטה, שורת פתיחה וכו'.

--------------------
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025