![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 17:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
מרוב שזה טוב קשה להסביר למה ואיך. אבל מוזמנים, מי שלא חי את זה כבר עכשיו, לנסות קצת. (או לברוח מפה בצרחות אההה הדתה!!! ולפנות לבג"ץ, סליחה, להנהלה*). חוץ מזה, תששתפו בספיישל, אנחנו גם צריכות להתקדם איתו, נכון. וגם לעדכן את רשימת המשתמשים, שני פורשים ושני מצטרפים זה מאוזן. והרמי, איפה את?! מקום אפס. אל תספימו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 17:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמי לקחה הפסקה מהאתר
כריס ונועה פרשו וכריס כתבה בפרישה שלה שהיא פורשת מצ"ד אה ו ראשונה עדין כתוב יצחק ויעל שרה זה לא מעודכן בכלל מאז ג'יני, אוניסף, והרמי החליפו אותו שימו לב. אין להעליב, לקלל, להציק, להטריד, לעצבן בכוונה, להפריע, לתקוף וכו' אף משתמש\ת בקבוצה. אנו מקבלים דעות שונות מאיתנו ואין לפגוע באף אחד\ת בשום צורה ומשום סיבה. אם יש לכם בעיה כלשהי פנו אלי או אל יצחק ואם אתם לא עומדים בתנאים? במקרה כזה פנו אלי (יעל שרה) או אל יצחק (ה' הוא המלך) והסבירו למה בכל זאת מגיע לכם להצטרף, פרטו את פעילותכם באתר ואיך אתם מתכוונים להשקיע בצ"ד -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:13 PM
|
||
היא לא הודיעה לי על זה! אוף.
כןכן אני יודעת. כמיות הדברים שאני עוד צריכה לעדכן. יש לי כזה דבר בראש: אני צריכה יום אחד להיות במחשב ורק להקליד את שני הפרקים האחרונים של הסיפור שגמרתי לפני מלא זמן. אני צריכה אותו דבר בשביל לסדר את כל הקבוצה. אני צריכה יום בשביל ממש להעיר את הקבצה. אני צריכה לבטא. אני צריכה לתבב. יש לי חיים שלמים מחוץ לפורטל, מתי אני עשה את זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:16 PM
|
||
אמ
אוף הללו את פיבסתי ממש שמחה לעזור לך אבל אני גרוע בביטאי ואני לא מנהלת אז אני לא יכולה לעזור לך בלסדר את הבוצה ולכתוב במקומך כי אין לי דפים אבל להעיר את הכבוצה אני יכולה לעזור לך בזה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:19 PM
|
||
אני ממש אשמח שתנסי לעשות את זה, זה הכי יעזור.
ועכשיו ספציפית אנ צריכה לטפל בקישורים של הספיישל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:20 PM
|
||
יעני לשכנע דתיים להרשם?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:22 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל שרה כשהיא בדיליי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:23 PM
|
||
כןכןכן
אני? דילי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:24 PM
|
||
אוקי
אני משכנעת משהו הוא דתי אל תדאגי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:24 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב צריכה עזרה בביטוא? וגם אם צריכה משהו פני אליי רגעץ.ץ. יש ספיישל? ממתי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:25 PM
|
||
לא, זה ביטוא של השנה"ל, אסור לי.
כן! יש! מעכשיו! ותשתתפי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:25 PM
|
||||||
את כזאת זקנה ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:28 PM
|
||
לא יפה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:34 PM
|
||
אוקיאוקי
יעלשרהההה השגתי משהווווו דתיייי אבל אין לו מספיק הודעות אז הוא ביקש ממני את הכישור למשתמש שלך ישש זה נשמע כמו שידוך חח -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:37 PM
|
||
וואו, כל הכבוד, עכשיו אני צריכה לבדוק מי מהרשומים לא הגיב שלוש שבועות.
אין מקום כרגע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |