![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 15:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 15:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש. כי רציתי שרשור שמבוסס על זה. טוב אני אמצא מישהו.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 16:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היושש איך באלי אוכללל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 16:50 PM
|
||
אוףף
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:42 PM
|
||
הי אילה.
מה קרה מיכל? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:46 PM
|
||
הכל
הצום אבא שלי טלפון -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:48 PM
|
||
פרטי.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:50 PM
|
||
אז ככה
יש לי טלפון שהוא תמיד אצל אבא שלי ושאני מבקשת אותו מאמא שלי היא נותת לי אות אבל אבא שלי לא אוהב לתת לי אותו כי אני מכורה ואין לי גבולות חארטה ממש כי כשהוא אומר לי את זה הוא תוך כדי בטלפון קיצור התחלנו לריב והוא תמיד מוציא אותי רע ונמאס לי ואני קונה אייפון זהו -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:51 PM
|
||
אויששש
את קונה אייפון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 17:53 PM
|
||
יש לי מספיק כסף אבל לא יהיה לי סים וזה אז מה זה שווה
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:01 PM
|
||
אין לך נוקיה לפחות?
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:03 PM
|
||
יש לי:(
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:17 PM
|
||
נו, אז יש סים.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:25 PM
|
||
אבל זה לא אותו דבר
סים של נוקיה וסים של אייפון זה שונה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:43 PM
|
||
מה? לא ידעתי. כאילו בגודל או בסוג?
אז תקני סמסונג. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |