![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:06 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוךךך
בסיפורים יותר קל להגיע ל3000, כל סיפור הוא בן ארבע מאות לאלף מילים, תוך שלוש- שמונה סיפורים את כבר שם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא טובה בזה..
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:27 PM
|
||
חבל, אני דווקא יותר אוהבת סיפורים מאשר שירים.
ויש לי משימה ואני לא עושה אותה אוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:31 PM
|
||
תעשי
אני מתה על אתגרי כתיבה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:48 PM
|
||
אני מנסה, אבל זה כל כך מתיש, וכבר אין לי מושג מה רציתי להגיד שם והמחברת שלי מבולגנת לחלוטין וזה היה לפני שנים. אוף.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:11 PM
|
||
תעשי מחברת חדשה
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:22 PM
|
||
לא זאת הבעיה, יש לי מחברת חדשה, פשוט אני מנסה לשחזר פרק שכתבתי לפני כמה חודשים. ויש לי עוד פרק כזה יאי.
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:23 PM
|
||
אההה וואי איזה בעסה
נריה אם אתה רואה את זה תשלח לי ברכה ליומולדת של נוע זה דחוףף -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:31 PM
|
||
ממששש אני מותשת. ועכשיו גיליתי שטעיתי במשהו. אוף.
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:32 PM
|
||
איזה בעסההה
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:34 PM
|
||
והרבה כאב ראש.
טוב, קצת סרט לפני שנחזור לעבוד? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:35 PM
|
||
חחח מה את רואה??
את יודעת איך שמיים תמונה כמו שיש לך בחתימהה?? אני חיביית זה דחוףףף -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:58 PM
|
||
מארוול:)
איזה מהן? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:59 PM
|
||
לא משנה
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 18:59 PM
|
||
טוב, אם את אומרת.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |