![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 12:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באיזשהו מקום את צודקת. מצד שני, תחשבי על זה שממש לפני שנתיים התחלתי לעבוד עליו ואני משקיעה בו מלא ואני אוהבת את הפורום המהמם שלי. אני ממש יכולה לומר שהוא שלי, ועברתי איתו את כל מה שהוא עבר והוא חלק ממש משמעותי מחיי בפורטל (החלק המשמעותי ביותר, ממש מרכזם), בשבילי הוא יותר מעוד פורום נחמד.
נכון שזה יתן לי זמן לנהל את סס"ש שאני ממש אוהבת, אבל זה כל כך שונה. אני אוהבת כל כך את הפורום הזה. חוץ מזה, עוד שניה אנחנו חוגגים שנתיים ואני מכינה לכם משהו ממש שווה ואני משקיעה בו מאוד. אם הוא לא יצא לפועל אני מאוד מאוד התאכזב. אז יש סיכוי אתם מוצאים, בשבילי, עוד שני חדשים? אחרי היומולדת אני כבר אהיה מוכנה לכך. ואם וכאשר הוא באמת חס ושלום יסגר (ולא יפתח שוב בהרשמה מחודשת) יש שתי אפשרויות: הראשונה- אני אתחיל להשקיע את כולי בסס"ש. השנייה- אני אפרוש מהפורטל באופן סופי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 12:52 PM
|
||
אני נשארת...
אגב מישהו יודע מה עם יצחק? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 13:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא פרש מהקבוצה של הדוסים בצט במייל
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 13:59 PM
|
||
ואוו נשמע שהוא עסוק
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 14:14 PM
|
||
כנראה
נראלי את ג'יני אין לי מושג -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 16:04 PM
|
||
תודה לונה.
הוא כבר התבגר והחליט לעזוב אותנו, הגיוני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 16:58 PM
|
||
כע
אבל למה הוא פירסם את המספר טלפון שלו -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 17:03 PM
|
||
למי שרוצה לדבר איתו אחד על אחד.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 17:05 PM
|
||
כן
אבל.. לא יודעת -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 17:06 PM
|
||
אני מבינה למה את מתכוונת, לפחות אני חושבת.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 17:08 PM
|
||
הוא בוגר ו..
לפרסם את המספר שלך לאנשים שאתה לא מכיר -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 18:55 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי ישנה בשעה הזו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 20:15 PM
|
||||
בהחלט הגיוני רק עניין אותי מה עושה בחיים וזה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 20:20 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אחד, במהלך שיעור שינויי צורה פרופסור מקגונגל הסבירה לכיתה לע עבדת ביוגרפיה שהיא רוצה שיעשו
לשבוע הבא. "זה לא חייב להיות מישהו מפורסם, רק מישהו אמיתי. מי שאתם רוצים." "כל אחד?" שאל ג'יימס, "כל אחד." הנהנה מקגונגל. "ממש כל אחד?" שאל סיריוס. "ממש כל אחד." היא ענתה. "אז אני בוחר את סיריוס!" הכריז ג'יימס. "אני בוחר את ג'יימס!" קרא סיריוס בקול. "את יודעת," נאנחה לילי, מביטה בפרופסור מקגונגל, "נכנסת הישר אל תוך זה." "כן," נאנחה מקגונגל, "זה מה שעשיתי, הא?" כי אין זמן יותר טוב מלקרוא את זה עם השיר ברקע שנקרא החבר פרבלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 22:56 PM
|
||||
צודקת -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |