![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 21:19 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 17:06 PM
|
||
הלוגו שלנו כבר לא עובד, בעיה.
אולי אני אבקש ממעצב לוגו חדש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 17:30 PM
|
||||
ההבנות שבחתימה שלי איזה לוגו? -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 17:40 PM
|
||
של הקבוצה נו.
ויש שני חדשים וזה מעולה, אני מתחילה להתעודד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 17:56 PM
|
||
כע
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:05 PM
|
||
בעצם לא, רק אחת, אבל זה מספיק.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:10 PM
|
||
מה למה?
טוב גם משהו -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:11 PM
|
||
כי... יש משהו עם השני שמצריך טיפול.
אבל צריך עוד אנשושים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:13 PM
|
||
כןןן
אבל נחכה שהיא תתחבר -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:42 PM
|
||
סבבה.
טויב אני מחכה לפעילויות שלכם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:43 PM
|
||
אהה
אני פעילה:) -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 18:48 PM
|
||
פעילות. אני אשמח שתשלחי לי פעילות.
והלכתי בנתיים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 19:55 PM
|
||
אבל הכנתי אחת ולא אישרתתתת
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:29 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו שאני פה, אני קצת מבולבלת לגבי מה הולך כאן
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |