![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב כאן בסך הכל
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2024, 17:36 PM
|
||
היה אתמול מיתופיה
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 00:32 AM
|
||
מע
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםםם
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 19:09 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:17 PM
|
||
אוקי, התייעצות.
יוסי ביקש להתפרסם בקבוצה ואמר לי שמישהו אחר השתלט לו על המשתמש והוא סידר עניינים עם ההנהלה. מה אומרים? ויש משהו שאני צריכה לפרסם היום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:32 PM
|
||
אמ...
הוא הטריד אותי לפני חצי שנה ואני חושבת שהוא לא אמור בכלל להיות באתר -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:38 PM
|
||
כן, אני זוכרת, אבל שוב, הוא טוען שזה לא הוא, אלא מישהו אחר שהשתלט על המשתמש שלו.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:40 PM
|
||
הוא טען הרבה דברים ואז שוב כתב דברים מוזרים
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:44 PM
|
||
העניין הוא שהוא צודק, לא שמענו ממנו בזמן האחרון והוא אמר שהוא סידר את זה מול ההנהלה.
וגם את צודקת, בהחלט יכול להיות שהוא משקר, אנחנו לא יכולים לדעת מי מאחורי המשתמש. אז לכן ההתלבטות. (השאלה היא גם האם יש לי זכות לומר לא.) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:59 PM
|
||
זה החלטה שלך
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 13:02 PM
|
||
הוא הציע לי שלהכנס על תנאי, אני שוקלת להסכים.
אבל כיוון שהוא פגע בך הכי הרבה נראלי גם לך יש זכות דיבור בעניין הזה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 13:29 PM
|
||
לא
אם את המנהלת זה לגמרי החלטה שלך ואני יבין אם את כן תצרפי אותו ממילא הוא מיטייל בין הקבוצות הוא לא כמונו שנשאר בצד נראלי שהוא אחרי שבוע יפרוש ויעבו לתולעי ספרים -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 13:35 PM
|
||
אוקי, יכול להיות.
נראלי אני אכניס אותו על תנאי, כי אם הוא דובר אמת זה לא פייר בשבילו אבל אם הוא משקר זה בעייתי בשבילנו. ותזכרו תמיד שאם הוא או כל משתמש אחר מתנהג לא בצורה נאותה אני צריכה ורוצה לדעת על זה. ואני צריכה להתנתק קצת מהמחשב אז להתראות לכם, אני אפרסם את מה שרציתי מחר בערב או ברביעי בצהריים ככל הנראה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 13:36 PM
|
||
אוקי
נתראה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |