![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:21 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ
כי רצו שיהיה מקום של דתיים באתר -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:27 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי יפה.
נראה את בין הבודדים שעוד יודעים. בכל אופן, זה לא בדיוק מתקדם טוב עכשיו אבל אני עובדת על זה. השאלה היא האם את מכירה את הסיפור ממש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:27 AM
|
||
אמ לא
תספרי -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:28 AM
|
||
יום אחד...
סתם, זה לא באמת כזה דרמטי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:31 AM
|
||
חחחחחחחח
כזה בעולם אחר יעל שרה ועוד כמה אנשים החליטו להקים את צד.... -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:32 AM
|
||
כן משהו כזה.
השאלה אם את יודעת מי הם האנשים. לפי דעתי אני היחידה שנשארתי מהמייסדים. או שגם נריה? לא זוכרת... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:37 AM
|
||
נריה יצטרף קצת אחרי לפי מה שהבנתי
אביה, את, יצחק והארידוסיות -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:40 AM
|
||
יש בזה משהו, אבל הוא הותיק ביותר אחרי.
ומי עוד? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:41 AM
|
||
טכית תהילה לא פרשה אבל היא גם לא נכנסת לפה
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:44 AM
|
||
כן, אבל היא מהמייסדים.
אבל מי עוד היה איתנו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:47 AM
|
||
אביה
יצחק ריקטו יובל את תהיל,נוע,רומיה אה.. נו איך קוראים לה.. בת דודה של שירה החדשה שיצטרפה הרמי ואמונה? -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 00:52 AM
|
||
שכחת כמה אבל כן.
אני מנסה להבין מה הבעיה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 01:03 AM
|
||
במה?
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 01:05 AM
|
||
זה בדיוק העניין.
טוב לילה טוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2024, 01:06 AM
|
||
בוט הליל בוט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |