![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2024, 21:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים
לא תמיד פשוט בגלל שכל ה'חבר'ה' פרשו -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2024, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון. לא תמיד
מי הם כול ה'חבר'ה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2024, 22:51 PM
|
||
אביה {פרשה
הרמי {בהפסקה מהאתר נוע {פרשה יעל שרה {לא נכנסת הרבה תהילה אחותי {לא נכנסת הרבה ריקטו {פרש לפני שנים רבות חח אוניון {פרשה נראלי ... יובל {פרש נריה{לא נכנס הרבה אוניסף {פו אבל לא נכנס לצ"ד הרבה יצחק{ פרש כרמל {היתה לחצי דקה אבל פרשה אמונה {פרשה רומיה {לא נכנסת הרבה מוריה {פרשה מוריה { פרשה מצ"ד ככל הנראה משהי... לא זוכרת איך קוראים לה כנל ו זהו נראלי חצי מהרשימה לא הכרתי אפילו -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 07:27 AM
|
||||
וואו באמת כולם פרשו אני לא מכירה את כולם… --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 07:48 AM
|
||||
מכיר את רובם... למשל את ריקטו לא הכרתי אבל חבל -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 13:54 PM
|
||||
לא מפתיעה…. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 14:45 PM
|
||||
ג9ם אני אבל יש כאלה שלא דיברתי איתם באתר אלה אני מכירה אותם במציאות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 16:55 PM
|
||||
רשימה של מה זה? ולא אמרנו שבלי תלונות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 16:55 PM
|
||
ומלא אנשים פה! יש!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 16:57 PM
|
||||
של כל מי שהיה אי פעם בצ"ד ועזב\פרש\מחובר פחות לא התלוננתי רק אמרתי שפעם היה ממש {לפי השמעות} דוסי פו והיה ממש כיף לפי מה שדיפספתי מהנו"דים של פעם למה לא הייתי פההה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:09 PM
|
||
וואו היה איכות.
ויהיה עוד יותר איכות, לפחות בתכנונים שלי. וכן, זה היה שיא הדוסיות פה. ואז כולם פרשו.... אבל יש לי עדיין חזון לקבוצה. ורוצים עוד פעילות ספיישל? אני בלבטים אם יש לי כוחות לכתוב את המשתמשים וחפציהם. אני צריכה את הרמי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:21 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך להרים את האווירה הדיכאונית הזאת דחוףףףף
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:22 PM
|
||
נכוןןןןן
נוע? נוע? נועעעעעע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:23 PM
|
||
נו אבל אתם רוצים?
או שאני אלך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:26 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל? שרה? יעל שרה!!!!!!!!! רוצים מה? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |