![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 17:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יהיה לי כוח.
מה היה הכינוי הקודם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 17:44 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 17:50 PM
|
||
שלה.
לא משנה. אוף הצום גורם לי לחוסר ריכוז והבנה ולעצבים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 18:03 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תבדקי בצד בהרשמה.
או שתרצי שאני אבדוק? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 18:19 PM
|
||
בדקתי אל לא יסודי.
מוזמנת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילהה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 19:38 PM
|
||
יעל שרה הינה..
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 01:52 AM
|
||
מה עושים?
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 08:21 AM
|
||
כלום..
אוכלים שוקלד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 11:40 AM
|
||||
על מה? ומי בא איתי למאהל הגבורה? רומיה- תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 12:21 PM
|
||
tvvvvvvvvvvvv zv fzv jnusssss
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 13:29 PM
|
||||
מה זה? אין לי מושג -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 14:13 PM
|
||
לאלי עזה כאילו?
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 15:04 PM
|
||
אוי נו.
מאהל הגבורה, משפחות הנופלים, עד הניצחון וכזה. מאוד מומלץ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2024, 15:06 PM
|
||
לא מכירה
וואי אני עכשיו מקלידה סיפור שכבתי על השואה ו זה פשוט עצוב אני עוד מעט מעלה אז תקראו -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |