![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2024, 18:08 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעז"ה יתברךהדגל שלי הוא כתום ולבן "כתום עושה לי פריחה" נועה חשבה לעצמה, "למה בכל מקום בישוב הזה יש שלטים כתומים? ורוד זה צבע יותר יפה..." שלום צדניקים מלבלבים! מה קורה? בזמן האחרון יוצא לי לחשוב המון על הדבר הבא- אם צבע הזיהוי של המאבק על הפינוי לא היה כתום איזה צבע הוא היה יכול להיות? כי הרי הצבע הכתום בא מסמל המועצה של ישובי גוש קטיף, אבל... איזה צבע היה יכול יותר להתאים? על זה יוצא לך לחשוב המון? לא אמרת שאת עמוסה או משהו? אהמ... זה לא סותר... ואם יש לי מבחנים באמנות? בכל מקרה- עכשיו זה נשמע לנו מוזר לחשוב על צבע אחר, ברור שכתום! אין על זה שאלה בכלל. אבל אם לא הללו את פיבסנו מכירים לאורך השנים את הסממן זיהוי של הגוש הללו את פיבסנו חושבים אולי שהיה יכול להיות צבע אחר. אז זה מה שאני מבקשת ממכם היום! אני רוצה שתבחרו צבע כלשהו ותסבירו למה הוא יותר מתאים ומסמל את המאבק והגוש והרצון לחזור וה- הבנתם. אז את הופכת אותנו לשיעור אמנות? לא. על הפעילות הזו תקבלו חייל שעובד בחממה. בהצלוחהה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2024, 18:50 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+ כינוי:רייצל הצבע: ירוק למה הוא מתאים: שורה וחצי!כי באזורים האלה יש יותר קיבוצים,פריחה של פרחים,דשא ,אדמה , פירות וירקות שנגדלים ונשתלים עצמאית עי תושבי המקום,רצון להתפתח,גידול,קיץ ,אביב ,שמחה ואהבה ואושר. הערות/ הארות/ הצעות/ תלונות/ התרגשות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: מיכל
הצבע: צהוב למה הוא מתאים: שורה וחצי! כי צהוב זה צבע גם של החול ובגוש לא היה אדמה היה חול חול בכל מקום ובכל זאת הצליחו לגדל שם הרבה גידולים מענינים ומהגידולים שם יצאו הגידולים הכי מצליחים בארץ {אולי בעולם לא בטוחה}. הערות/ הארות/ הצעות/ תלונות/ התרגשות: -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 15:10 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נועה וכו'
הצבע: כחול למה הוא מתאים:כחול הוא צבע שגם משרה רוגע כלשהו וגם קצת מרתיע אחרים והוא פשוט צבע יפיפה ואם כולם היו הולכם עם כחול זה היה מהמם ונעים לעין כי זה לא צבע יותר מידי זועק, וגם כי דגל ישראל כחול וזה הצבע המושלם בשביל זה הערות/ הארות/ הצעות/ תלונות/ התרגשות: אני בסיפור רקע!!!!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 11:07 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקפץ זה טעים בלי בשר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |