האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

מאורת רשע||פעילות
פורסם ב: Jun 23 2024, 20:08 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 110059
מגדר:male
משתמש מספר: 84203
חפצי המשתמש: צפה

קרדיט לניתאי על הביטוא
User Posted Image

שלום קוראים, לאחרונה הבנתי שאחד החלקים שאני הכי אוהב בספרים זה החלק שבו הדמויות הראשיות נכנסות לתוך ה"מאורה" של הנבלים ואז הם מגלים שם דברים מעניינים. לדעתי הסצנה הזאת יחסית חשובה בספרים כי בה אתה באמת יכול לראות את מרחב המחייה של הנבלים וגם לגלות כל מיני רמזים שונים על המשך העלילה ועל הנבל עצמו, קחו לדוגמה את החלק בקלע הכשף שתיים (תחילת ספויילר)שקלן נכנס לבית של הרשע ומגלה שהצל האפל זה בעצם התולעים ההן(סוף ספויילר).

רגע, מה?

מאורת רשע זה דבר מדליק. המקום שבו הנבל מתכנן מזימות מרושעות, עושה ניסויים מבחילים ועוד דברים מהנים שעולים בדעתי. אז היום אתם תכנסו לראש של דמות מרושעת ותבנו לעצמכם מאורת רשע סודית. אתם תסבירו איפה אתם בונים אותה לדוגמה אם היא על הר, מתחת למים וכו', איזה אמצעי אבטחה יש בה, למשל מלכודות, שומרים או אפילו סתם דלתות נעולות, איזה מעשים מרושעים אתם תעשו בה (למשל האם תתכננו להשמיד את העולם?, אולי לנקום במישהו?). אחרי זה תתארו במשך 2 שורות איך היא תיראה.

זה עולה הרבה כסף, מעניין מי יוכל לשלם לנו על זה

כמובן שאתם תקבלו תגמול. על הפעילות תקבלו 185 חרמשים ו5 נ״ב, הפעילות תינעל בעוד כשבוע.

טופס:

CODE

[B][COLOR=OrangeRed]שם+כינוי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=orange]איפה אתם תבנו את המאורה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=OrangeRed]איזה אמצעי אבטחה יש בה:[/COLOR][/B] לפחות 2 שורות.
[B][COLOR=orange]איזה מעשים מרושעים תעשו בה:[/COLOR][/B] לפחות 3 מעשים
[B][COLOR=OrangeRed]איך היא תיראה:[/COLOR][/B] לפחות 2 שורות תיאור

--------------------
קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון

I am rotten to the core

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 24 2024, 15:20 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18537
מגדר:
משתמש מספר: 86703

שם+כינוי: אורי, master of puppets
איפה אתם תבנו את המאורה: מתחת למים
איזה אמצעי אבטחה יש בה: יש בכניסה מחסום, שנפתח רק למי שחבר באגודה שהמאורה שייכת אליה. אחרי המחסום, יש לייזר שאים נוגעים באו יש התרעה. אם הצליחו לעבור את כול זה, יש דלת שנפתחת עם מפתח. המפתח תלוי על חוט, בתוך החדר. אם מושכים בחוט חזק מידי, אז חול חוסם את המעבר, ואי אפשר לצאת מהחדר. בכניסה לכול חדר יש מצלמה, וחיישן שקולטים אם משהו שלא אמור היות שם נכנס לתוך החדר.
איזה מעשים מרושעים תעשו בה: לפחות 3 מעשים
1. ליצור לפחות חיה אחת קטלנית שתוכל להיות הנשק הסודי שלנו
2. לתכנן איך לפוצץ מקום מסיום
3. להכין פצצה
4. למחוק את הפיצה מהעולם!
איך היא תיראה: המאורה מבפנים תיראה בסיגנון של טירה בימי הבניים. הקירות היו מלבנים אפורים, הנורות היהו לפידים, הדלתות היו מעץ שמשולב עם ברזל. בתוך ה״מאורת רשע״ היה מעבדה, שבניגוד לכול הדברים שם תהיה עתידנית מאוד. כול המאורה תהיה מקום שמשדר קור, כדי שאף אחד לא ירצה לפרוץ לשם. ומבחוץ היא תיראה כמו חיה מימית כול שהיא, כידי לא לא להיתבלט בים שבו הם נמצאים.

---------
פורסם ב: Jun 24 2024, 18:11 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20509
מגדר:female
משתמש מספר: 45181

שם+כינוי: רונית, Fandom Girl
איפה אתם תבנו את המאורה: חצובה לתוך צלע הר
איזה אמצעי אבטחה יש בה: מעבר לסביבה הטבעית שלא מאפשרת גישה רגלית, בכל הכניסות והיציאות מותקן סורק מסנן אחר: טביעת אצבע, זיהוי פנים, סיסמה... אי אפשר להגיע מהסתעפות אחת לאחרת בלי נקודת אבטחה. המאורה כמובן מרושתת במצלמות ובלייזרים - כך שאם בנקודת אבטחה ד' מהצד המערבי התקבלה שגיאה מהסורק, הנקודה ואלו השכנות לה יינעלו כדי לבודד את הפולש וגם יופעלו לייזרים שיחסמו את התנועה שלו ויכולים, כמובן, לגרום לפציעות קשות אם מישהו מטומטם מספיק כדי לגעת בהם.
איזה מעשים מרושעים תעשו בה: 1. אהנדס גנטית בעלי חיים שחטפתי כדי ליצור צבא מפלצות בעזרתו אכבוש את העולם evil.gif
2. אשתלט על לווינים ובעזרתם אשלח תדרים מהפנטים שיהפכו את האנושות לעבדים שלי evil.gif
3. אשלח גלי אנרגיה לתוך אדמת כדור הארץ כדי ליצור רעידות אדמה evil.gif
איך היא תיראה: הכניסה היא, כאמור, צלע הר תלולה ומכוסה סלעים משוננים. מבפנים המאורה היא למעשה רשת מנהרות עשויה מתכת, שבסופו של דבר מתרחבת למחילות קטנות (חדרי אוכל, חדרי תדריכים, חדרי מגורים/שינה, תאי מאסר להחזקת פולשים/אויבים שחטפתי) או גדולות (מעבדות, מנחת מסוקים, והיהלום שבכתר - ביבר המפלצות שלי)

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 24 2024, 18:35 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 64155
משתמש מספר: 85952

שם+כינוי: נטע, בקביק 222
איפה אתם תבנו את המאורה: מתחת לאדמה
איזה אמצעי אבטחה יש בה: לפחות 2 שורות. קודם כל ברור ששומרי ראש בכמויות לא רק אנושיים גם חיות פרא. לייזרים, אזעקות, תיל ממעיד שמפעיל מלכודות שתופסות אותך אם אתה מתגנב, מצלמות אבטחה, ובגלל שחלק מהמאורה מתחת לים אז מחוץ למערה צוללות. יש גם צפנים בכל חדר, כדי שאני יהיה אפשר לפרוץ לשום חדר.
איזה מעשים מרושעים תעשו בה: לפחות 3 מעשים אבצע ניסויים מבחילים, כמו לבדוק אם פיצה עם אננס זה טעים, אייסר אנשים בלפוצץ מולם פצפצים ולא לתת להם לפצפץ בכלל, לגדל חיות מחמד ואז לגנוב לאנשים את הדובי החמוד שלהם ולתת להן לרטש אותו, אהפוך חק מהמקום לבית ספר, כי אין עינוי יותר גדול מזה, וכמובן אזמין אנשים מבוגרים, אביא לשם טונה ילדים ואכריח אותם להיות שם ולטפל בהם ואכריח אנשים לראות את הפרק הכי שלא עליהם של הסדרה הכי שנואה עליהם בלופים.
איך היא תיראה: לפחות 2 שורות תיאור נכנסים למאורה או דרך סלע, שם נוקשים עיו הוא נפתח והופך למעלית, או דרך הים בצוללת. מבפנים יש אזורים רבים, אז אתמקד בכוכבים: חדר אוסך הדובים הגדול, חדר ה״יאללה בואו נעשה בינג׳ עם חטיפים״, חדר אוסף היהלומים העצוםםםםם שלי, חדר לכל חיות המחמד שלי (ויש הרבה).

--------------------
נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2024, 11:40 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 32764
משתמש מספר: 86564

שם+כינוי: מיכל, בסוף גם אני יהיה דוסה
איפה אתם תבנו את המאורה: מאחורי סמטה חשוכה
איזה אמצעי אבטחה יש בה: לפחות 2 שורות. שומרי ראש בריונים עם חרבות וסכינים חדים. הם יקטפו את נפשם של כל חיה\בנאדם\יצור כל שהוא שינסה לעבור דרכם. מאחורי הבריונים יהיה רשת שכל מי שידרוך בה היקלע בתוך הרשת. אחרי הרשת היו מלא סכינים שפזורים על האדמה ושלדים שמסירים מסביב הסמטה והתקפו את כל מי שמתקרב.
איזה מעשים מרושעים תעשו בה: לפחות 3 מעשים
1 אני אקלע שם כל מורה שהציקה לי אי פעם
2 כל בנאדם שיגיד לי משהו על עצמי
3 אני יחביא שם את כל המבחנים, עבודות, הכתבות, מבדקים של הבי"ס
איך היא תיראה: לפחות 2 שורות תיאור מפחידה בגלל כל הסכינים שלידה ומסביבה, מבחילה מכיוון שהשומרים הבריונים נועצים חרבות בכל הנפש המתקרבת לשם, היו מלא שלדים על המדרכה שליד הסמטה. הכניסה למאורה תהיה מקושטת בראש שלד גדול של פילה ומסביב היו יהלומים נוצצים מקרבים אנשים לתוך המאורה כדי לגנוב אותם וככה הם ילכדו.

--------------------
מיכל∼היא\את∼מורדת

"היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע
היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה
מידי מלהסתיר זאת."

User Posted Image
You should know that you are beautiful just the way you are"
And you don't have to change anything
"...The world can change its heart

---------
פורסם ב: Jun 25 2024, 12:32 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 17581
משתמש מספר: 75832

שם+כינוי: Hermione Potter~
איפה אתם תבנו את המאורה: במרכז יער
איזה אמצעי אבטחה יש בה: רשת לייזרים בילתי נראית מקיפה את המאורה, יש בכניסה למאורה קוד שאם לא ממלאים אותו נופל בדיוק על הקורבן כלוב חשמלי שאם נוגעים בו מתחשמלים למוות, ולבסוף מסביב למבנה מוצבות כ-20 מוטציות רובוטיות טורפות שמוכנות לתקוף כל עצם לא מזוהה בן רגע.
איזה מעשים מרושעים תעשו בה:
1.אחקור את בעלי החיים שבטבע ואלמד את השפה שלהן.
2.אצור מוטציות מסוכנות שיהפכו לצבא שלי.
3.אשלוט על חורים שחורים בחלל ואזמן אותם אל כדור הארץ כדי להעלים את כל מי ומה שארצה.
4.אחקור אטומים כדי ליצור חומרים ויצורים חדשים וישמשו לטובתי.
איך היא תיראה: המאורה תהיה בעצם כיפה ענקית הבנויה ממראות מבחוץ וחלונות מבפנים כך שמבחוץ לא ניתן להבחין בה ומבפנים אפשר לראות את כל מה שקורה בחוץ. הכיפה תהיה מחולקת לשניים- חצי אחד למחקר וניסויים וחצי שני לתצפית וישיבות. בחצי המיועד למחקר הקירות השקופים מכוסים כמעט לגמרי במדפים עמוסים במחשירים שונים ובספרים עבי כרס, ומתחתם ניצב שולחן באורך חמישה מטרים העמוס במחברות מלאות בתרשימים, בטלסקופים ומיקרוסקופים. החצי השני ריק כמעט לגמרי, מלבד שולחן עץ עגול, כורסה רכה העומדת מאחוריו וערמת כיסאות לבנים המיועדים לישיבות עם בעלי ברית בקצה.

--------------------
ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית

מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם!

הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3>

User Posted Image

טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם

🎗️

---------
פורסם ב: Jun 30 2024, 13:49 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 110059
משתמש מספר: 84203

ננעל תגמול ישלח בקרוב

--------------------
קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון

I am rotten to the core

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025