![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 15:05 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() לילה רוסי מידע על הסדרה הסדרה ליידיבאג, או בעברית החיפושית המופלאה היא סדרה על שני ילדים בפריז, לאחד קוראים אדריאן ולשניה קוראים מרינט. בפרק הראשון (פרק 25 בעונה 1) רואים שהם עוזרים לאדם מבוגר בשנות המאה שמונים לחיו (בעונה 4 הוא 189 ליתר דיוק.) והוא נותן להם את המופלאים. המופלאים הם אלפי קופסאות עם תכשיטים שמפוזרים מכל רחבי תבל. ולו, למאסטר פו. יש את קופסאת האם. הקופסא הראשונה שנוצרה, ואחרי שהוא יצר מפלצת מתוך כעס ורעב בעזרת מופלא הטווס , מופלא הטווס והפרפר נאבדו. המופלאים שהילדים בהתחלה קיבלו את מופלא החיפושית (נותן את הכוח לתקן) ומופלא החתול השחור (נותן את הכוח להרוס). יש גם את נבל הסדרה. עש לילה. אדם שמצא את מופלא הפרפר אחרי שהוא נאבד (המופלא נותן לו לתת כוחות לאנשים) וכל פרק הם נלחמים בנבל אחר שהוא יוצר בפרק האחרון בעונה אחת הם פוגשים את לילה רוסי. שקרנית מטורפת שגורמת לכולם לאהוב אותה. במשך הסדרה היא מופיעה בדמויות שונות ו3 פעמים משתלט עליה אקומה ( פרפר שאיתו עש לילה נותן את הכוחות לאנשים) מידע על הדמות את לילה מדובבת שירלי לילו, הגיל שלה לא ידוע, אך אני מניחה ש14-15 התאריך שלה לא ידוע והיא נולדה כנראה בפריז. היא גם גרה בפריז עם אמה. לילה רוסי היא דמות מאוד חשובה. היא מופיעה בפעם הראשונה בפרק וולפינה. שבו מרינט מגלה שהיא שקרנית ורמאית. וזה הפרק שבו הן מתחילות לתעב אחת את השניה. וגם, זה הפרק הראשון שבו לילה הופכת לנבלית על ושונאת את החיפושית. במשך העונה השנייה היא ממשיכה לצבור כעס נגד מרינט, ובסוף העונה השנייה היא חוזרת ליהיות וולפינה ועוזרת לעש ארגמן (עש לילה) בתכנית שלו. בזמן שני העונות האלה מרינט מנסה לשכנע את כולם שלילה היא שקרנית אבל אף אחד לא מאמין לה. בפרק "זיקית" אדריאן מגלה שהיא שקרנית ומתחיל להסכים עם מרינט. לילה בדרכ מצפה לאקומה. והיתה פעם אחת שהיא הכניסה אותו בכוח אליה כדי שיהיו לה כוחות. היא ועש לילה הרבה פעמים עבדו ביחד, ובמקביל, היא עבדה עם גבריאל אגרסט בתור דוגמנית. בעונה 3 היא הפכה לזיקית, מה שנתן לה את הכוח לשנות צורה למי שהיא מנשקת. בעונה 4 היא לא מופיעה יותר מידי. כי היא כיביכול עברה ללונדון. בעונה 5 היא חזרה. ובגדול. בהתחלה כולם אהבו אותה. כולל אליה (החברה הכי טובה של מרינט), חוץ ממרינט ואדריאן כמובן. באותה עונה גבריאל השיק טבעות אלייאס. והיא דיגמנה אותם יחד עם אדריאן. בפרק 18 בעונה 5 היה את נשף היהלום (נשף לחברה הגבוהה של העיר) והיא גילתה עליו מקגאמי, חברתה. לקגאמי היא תמיד עשתה מניפולציות ובאחד הפרקים היא אפילו גרמה לה לשנוא את מרינט. בפרק של נשף היהלום היא דיברה עם גבריאל אגרסט והוא זלזל בה והחליף אותה בקגאמי. והיא הצליחה לגלות שהוא מונרך (עש לילה). שני פרקים אחרי היא פתחה בקמפיין נגד מרינט על נציגות הכיתה. היא, וקלואי לצידה. באותו הפרק היא הפכה ל"המפילה בפח" וגנבה את כל המידע על גבריאל אגרסט. בסוף הפרק בוחרים בה בתור נציגת הכיתה, בפרק הבא היא משנה לכולם את הבקשות למגמות, ומנסה לגרום לכך שהם יחשבו שמרינט גרמה לזה. אבל בסוף מרינט מצליחה להוכיח שלילה שקרנית. וכך נגמר עידן הלילה. (לפחות לרוב הילדים..) אחרי התבוסה מגלים שיש לה עוד זהות- סאריז. ובעצם השיער השופע שהיה לה קודם הוא פאה. היא נשארת איש הקשר של קלואי וגורמת לכך שקלואי תעלה לראש העיר. עש לילה גם עובד עם קלואי. גיבורי העל מצליחים להוריד את קלואי, אבל מרינט נכלאה לצרה בבית אגרסט. היא גילתה שהוא עש לילה. ומאוחר יותר הוא גילה שהיא מרינט, פלאג, הקוואמי של אדריאן, הגיע למרינט עם הטבעת של החתול השחור אחרי שאדריאן העיף אותו. היא נלחמה בעש לילה עד שהמופלא שלו נפל לביוב. ולילה גנבה אותו משם. שמה בתור אדם עכשיו הוא איריס ורדי. או גולם, והיא תיהיה הנבלית בעונה 6 לילה הכריזה בסוף הפרק שהיא מצפה לראות את מרינט עוד פעם. אחרי שהיא נרשמה לבית הספר החדש שהיא תלמד בו. אחרי שעברנו על העלילה, חשוב גם לעבור על לילה מבחינה רומנטית. בפרק הראשון שהיא הופיעה היא ניסתה לכבוש את ליבו של אדריאן בעזרת שקרים, בהמשך היא ניסתה עוד ועוד והם התקרבו. עד שהיא והוא הפכו לדוגמנים הרשמיים של אגרסט. עד הפרק זיקית שבו היא זרקה כל סיכוי לזה. ומאז. היא כועסת על מרינט כי מרינט הסיתה את אדריאן נגדה, והם עדיין נחשבו זוג בטבעות האליינס, עד שגבריאל החליף אותה בקגאמי ואז היא כעסה בטירוף. והוציאה הכל על מרינט. שגרמה לזה מלכתחילה. וזה למה היא רוצה לנקום במרינט בעונה 6. הקטע של לילה שהיא שקרנית. היא משקרת גם לאימה. חוות דעת וואו לילה היא דמות מדהימה. כאילו אם היא תיהיה קיימת אני יותר מאשמח ליהיות חברה שלה ולנסות עליה כמה מניפולציות שלי. זה יכול ליהיות מעניין. נלמד אחת מהשניה, בכל מקרה, לילה היא דמות ספרותית מעולה. היא בנויה מחוכמת על ויותר מידי קסם אישי. היא נבלית על מעולה, היא עובדת על עש לילה במגרש המשחקים שלו, היא עובדת על כולם במגרשי המשחקים שלהם. היא דמות מדהימה של נבלת על, ואם היו עושים עליה סדרה אני לחלוטין הייתי רואה אותה. כי זה מאוד מעניין איך היא תעבוד על כולם. בכללי היא דמות שבנויה טוב. היא מנסה להפיץ שקרים ולהפיל את מרינט כל הסדרה, ואז בעונה 5 עולה לה תכנית גאונית. מה נראה בעונה 6? בכללי נראה לי שהוסיפו את פליקס לצוות של המופלאים כדי שיהיה להם סיכוי להביס את לילה. בגלל שהיא ככ חכמה. אחרי שעברנו על הדבר שהיא טובה בו- מה עם הדברים הבעייתיים? יש לה שלושה דברים בעיתיים. הקנאה, הרגישות ואמ.. הרשעות. בתור התחלה, היא מקנאה במרינט ובקאגאמי, זה ברור. במרינט כי כולם אוהבים אותה. ושהיא בעונה החמישית עם אדריאן, ובקגאמי כי היא חברת אצולה. במעמד הגבוה ביותר, והיא רק פשוטת עם. בדרכ כשהיא מקנאה העיניים שלה מצתמצמות, עין צרה. הרגישות שלה משוגעת, איך זה הגיוני שלילה- נבלית על, תיעלב מכל דבר קטן? וכשמשלבים את זה עם הקנאה.. זה יוצר מצב נורא. ובכללי היא מרושעת. היא חושבת שהיא מעל כולם, וגם משם באה הקנאה. אז זה שילוב נורא נפיץ. אפילו עם המוח שלה היא תיהיה נפיצה. אני רק מקווה שהם יעשו טוב את עונה 6. מומלצים ![]() לילה בתור וולפינה ![]() לילה בתור זיקית ![]() לילה בתור המפילה בפח ![]() כשמשתלט עליה אקומה ![]() כשהיא מאיימת על מרינט ועוד כמה תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() גיף: ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 15:39 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואו סיקור מדהים
נוסף ללינקיה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 17:28 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח הגבת על עצמך
סיקור ממש מושקע ויפה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 23:07 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווו
אונ3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2024, 14:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מאוד מוצלח על דמות מעניינת עם המון פוטנציאל - שאני מודה, אני קצת חוששת איך הכותבים יממשו אותו בעונה הבאה. היה חסר לי האזכור של אחד השקרים הכי מטורפים של לילה - היא הצליחה לשכנע שלוש נשים שהיא הבת שלהן, זה מפוצץ לי את המוח אני לא מבינה איך היא עשתה את זה חחח
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |