![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"סד
התחלתי לאוהב לשחרר את מה שאני חושבת על חברה שלי זה ממש משחרר לי את המחשבות נכנסנו לכיתה ריקה והיא התמוטטה על הכיסא שקרוב. התישבתי לידה ושאלתי "את בסדר?" ברור שהיא לא חשבתי לעצמי איך אפשר להיות בסדר שאת בדיכאון? איך אפשר להיות בסדר שאת בלי אמא כבר כמעט שנתיים? איך אפשר להיות בסדר שאת שומעת את הצרחה חונקת מצד לצד... "כ-כן" היא מלמלה אבל זלגה לה דמעה מבין אחת העיניים. היא תפסה את ראשה והתנשמה "א-את רוצה מים?" שאלתי בחשש אבל מבפנים רציתי להרביץ לעצמי למה אני כל כך מטומטמת? למה אני שואלת אותה דברים לא קשורים? למה אני כל כך חסרת לב? "לא" היא ענתה תוך כדי הבכי המצמרר ליטפתי אותה ומילמלתי "כל בסדר" אבל המילים שלי לא נגעו באף אחת מאיתנו... "אני ראיתי אותה! ראיתי אותה מול העיניים! את אמא" היא בכתה "אני לא משוגעת!" "אני מאמינה לך." אמרתי בכנות "אבל... אל תחשבי.. אל תחשבי על המתים.. חישבי על החיים.. ויותר מכל.. חישבי על אלה שחיים בלי אהבה" 'אל תחשבי על המתים' - על האמא 'חישבי על החיים' - על החיים שלה 'חישבי על אלה שחיים בלי אהבה' - על אבא שלה ת"ב? עבדתי על היצירת כתיבה הזאת שעה אז פליז תגובות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 18:31 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה שיר אני חושבת שכדאי שתנסי למצוא חרוזים בין השורות
אהבתי את זה שהשתמשת במשפט של דמבלדור -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 18:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכללללל וואוו
עשית לי לבכות זה כזה עצוב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 18:36 PM
|
||
אתמול פשוט חשבתי על ציטוטים מהארי פוטר וזה עלה לי בראש ופשוט התחלתי לחשוב על הקשר בין המשפט לחברה שלי..
ליה@ זה לא שיר זה מין סיפר כזה הדס@ 3>> -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 20:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה יפה
את באמת כותבת הרבה על המקרה זה -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 21:43 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כלכך חמודדד זה אמיתי טכנית?
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 22:07 PM
|
||
נטע@ תודה
הרמיוני@ כן זה אמיתי לא המקרה אמיתי הבעיה של הילדה אמיתי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |