![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2024, 20:16 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() הגמר הגדול ליאור ורונית. אתם בגמר של התפוח המורעל, אז אני אשאל אתכם את אותה השאלה ששאלתי אתכם בהתחלה, נו איך אתם? מתרגשים? כן! כן! כן! מעולה! הגמר יעסוק בסיפור שהתחיל בכלל את התחרות הזאת, שלגייה ושבעת (הפעם שמונת) הגמדים, מסיפור זה נלקח השם לתחרות, התפוח המורעל, ומן הראוי שהוא יסיים אותה. במשימה הזאת שניכם תהיו שלגייה, ו8 המתמודדים שהודחו מהתחרות יהיו הגמדים שלכם, 4 גמדים לליאור, ו4 גמדים לרונית, כיוון שבשיכלול של כל המשימות היא הצליחה הכי הרבה, הגמדים יעזרו לכם במשימה ומעבר לכך אם אתם תנצחו גם הגמדים שלכם יקבלו תגמול. אז ככה זה יקרה, יש לכל צוות 3 משימות (זהות כמובן לכל הצוותים), כל צוות ידורג בכל משימה כמקום ראשון במשימה או שני, בסוף הגמר הצוות שיגיע להכי הרבה נקודות ינצח. בסדר, ומה הן המשימות, ומיהם הגמדים של כל צוות? אלו שלושת המשימות שלכם: משימה ראשונה- שלגיה. תצטרכו לכתוב סיקור על דמות, סדרת או סרט טלוויזיה. הסיקור המושקע ביותר יזכה במקום הראשון. משימה שנייה- הצייד. לשלושה משתמשים בפורטל נתתי חידה ואמרתי להם לתת אותה למי שיבקש, שימו לב שכל משתמש שלו נתתי חידה יכול לתת את החידה שלו רק לצוות אחד. הצוות הראשון שישלח לי את הפתרון לחידה יזכה במקום הראשון. משימה שלישית- הגמדים. פאזל ענק בעל 300 חלקים הראשון שיפתור אותו יזכה במקום הראשון. הערות- את כל התשובות לשלוח לי בפרטי. ארבעת חברי הצוות מחולקים לזוגות וכל זוג עובד על משימה, ראש הצוות עובד על משימה בנפרד. יש לכם עד ה5.7 ב18:30 לשלוח לי את המשימות. הצוותים- צוות ראשון- רונית, מיכל, נטע, אורי וליה (שאוהבת את הארי). צוות שני- ליאור, ליה (הרמיוני), קאלאדין, מוריה ונתנאל. ועוד משהו קטן אני מזכיר שהפרס של הזוכה במקום הראשון הוא לא פחות מ1500 חרמשים, 30 נקודות בית, לוגו מיוחד ואפילו צמרור ננסי אבל, אם תהיו במקום הראשון בכל המשימות תשיגו עוד הפתעה מיוחדת שלא נראתה כמותה בפורום (במקום הצמרור הננסי), אז תעשו את הכי טוב שלכם! -הפרס לחבר בצוות המנצח הוא 250 חרמשים ו5 נקודות בית. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2024, 20:19 PM
|
||
ליאור ורונית, כתבו לי בפרטי מי בקבוצה שלכם שייך לאיזה משימה, וכמובן שאלות.
בהצלחה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2024, 17:37 PM
|
||
שימו לב! השעון מתקתק ונשארו יומיים ושעה למשימה, ראשי צוותים, אני מקווה שדיברתם עם הצוות שלכם, צוותים, אני מקווה שביצעתם את המשימה, כי הפרס שווה במיוחד. רציתי למסור לכם שתי הודעות: ההודעה הראשונה שיש לי לספר לכם היא שמחר, תגלו מה היא ההפתעה שראשי הצוותים יקבלו אם הם יהיו במקם הראשון בכל המשימות (ובינינו, זה שווה יותר חרמשים ממה שתקבלו על זכייה באתגר!) הדבר השני שרציתי לספר לכם הוא שאחד הצוותים, או ששני הצוותים כבר השלימו משימה אחת, וכבר יש לנו מקום ראשון באחת מהן, אני אתן לכם לתהות קצת בנוגע לזה, בהצלחה בשאר המשימות! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 17:27 PM
|
||
שעה לסוף האתגר!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |