![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2024, 23:04 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה מחשבות יכולות לעבור בראשו של אדם
כמו מועקה יכול לספוג הלב האנושי והחם כמה שקרים של "אני בסדר" יכולים לצאת מפיו כמה אפשר להישאר שפוי בתוך עולם כה לא יציב כמה אפשר לספוג חיצים וחרבות ברזל ולראות איך יש לוחמים שמצידם לזרוק כבר את הכל לעזאזל כמה אפשר להתפלל אליו לטיפת תשומת לב כמה אפשר להביט מסביב ולחפש אחד שבאמת אוהב כמה אפשר לשתוק מבחוץ ביום ולצרוח מבפנים בלילה להתכסות בשמיכה של כאב וגעגוע ולנסות להתחבר לאפילה האצילית והמכילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2024, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו
כל כך כואב ונכון, ממש יפה, והחרוזים ממש מתאימים לדעתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |