![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחזית מוות משחק פורום ״אתה יודע,״ אמר רון, ששערותיו הזדקרו בכרבולת מרוב שחרש בהן את אצבעותיו בתסכול. ״אני חושב שהגיע הזמן לתכנית ב׳.״ ״מה - להמציא?״ ״כן,״ אמר רון, פינה בתנועה אחת את כל הפתקים המקושקשים מהשולחן, טבל את עטו בדיו והתחיל לכתוב. ״ביום שני הבא,״ הוא אמר תוך כדי כתיבה, ״אני עלול לפתח שיעול בגלל ההשפעות הצולבות של מאדים וצדק.״ הוא הרים את מבטו והביט בהארי. ״אתה מכיר אותה - רק תכניס מספיק דברים גרועים, והיא תלקק את השפתיים.״ ״צודק,״ אמר הארי, מעך לכדור את נסיונו הראשון וזרק אותו אל תוך האש מעל לראשיהם של תלמידי שנה ראשונה שפיטפטו שם. ״טוב… ביום שני אני עלול לחטוף - אה - כוויות.״ ״כן, זה נכון,״ אמר רון בקול קודר, ״ביום שני אנחנו שוב מטפלים בסקרוטים. טוב, יום שלישי, אני… אממ…״ ״תאבד חפץ היקר לליבך,״ אמר הארי, שעלעל בדפי הספר ׳אותיות לעתיד׳ כדי לקבל רעיונות. ״זה טוב,״ אמר רון, ורשם. ״בגלל ההשפעה של… אממ… כוכב חמה. ולמה… שלא תקבל סכין בגב מישהו שהחשבת אותו לחבר?״ ״כן… מדליק…״ אמר הארי, וכתב את זה, ״בגלל ש… נוגה נמצא בבית השנים-עשר.״ ״וביום רביעי, אני חושב שאני אלך מכות ואצא מובס.״ ״אהה, גם אני רציתי ללכת מכות. טוב, אז אני אפסיד בהימור.״ ״בטח, כי הימרת שאני אנצח במכות…״ גילוי עתידות זה שטויות. כולנו מסכימים על זה, נכון? בהארי פוטר 4 הארי ורון מקבלים משימה לשיעורי הבית- לנתח איך תנועות הכוכבים ישפיעו עליהן בחודש האחרון לפי המפה האישית שלהם. בהתחלה הם ניסו לחשב את זה ברצינות, אבל מהר מאוד הם הבינו שזה מסובך מדי ויש דרך הרבה יותר פשוטה לסיים את המשימה- לחרטט. וזה רעיון מעולה- במקום להידבק לתבניות משעממות, מעייפות ומסובכות שהן לא נכונות, בואו נמציא נבואות מעניינות שהן לא נכונות. זאת התבנית שלנו: משתמש א: *זמן* משתמש ב: *הדבר הרע* משתמש ג: *הסיבה* לדוגמא: משתמש א: בעוד שבועיים משתמש ב: יישרט לי הטלפון משתמש ג: בגלל ההשפעה ההדדית של אוראנוס וצדק דוגמא ב: משתמש א: מחר בשלוש וחצי בצהריים משתמש ב: תישבר לי ציפורן משתמש ג: בגלל הזווית שנוצרת בין מרקורי לוונוס הבנו? אני אתחיל. בעוד יומיים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשונהה
תהיה הפסקת חשמל עולמית -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הירח ייכנס לבית השני
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:41 PM
|
||
בעוד 7 דקות
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:50 PM
|
||
אני אפול מצוק
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:52 PM
|
||
בגלל ההשפעה של מאדים על השמש היום
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 18:54 PM
|
||
בעוד שנה
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:04 PM
|
||
יהיה רעב במדינה
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל הצל ששבתאי מטיל על נגה
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשבוע הבא
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:15 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אכרות לי את הראש עם פינצטה
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל שהירח נמצא במסלול העשירי שלו סביב כדור הארץ
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:31 PM
|
||
עוד 49 שבועות
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:34 PM
|
||
תיגמר לי הסוללה באוזניות כשאני אהיה מחוץ לבית בלי מטען
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 19:37 PM
|
||
(איזה ספציפי חח)
בגלל ההשפעה של שבתאי על כדור הארץ -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |