![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גזרתי אתמול את הציפורניים עד למטה אחרי שהיה לי ציפורניים ארוכות מלא מלא זמן
וכשאני אומר עד למטה אני מתכוון עד למטה https://i.postimg.cc/d1Pg6GWw/IMG-7964.jpg וכאילו השגיאוצ הקלדה שלי לא היו נוראיות גם קודם עכשיו זה כבר בלי נסבל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין לא יודע מה התרגום אבל משהו אומר לי שזה עוד מקרה של מג׳עק רינג נייט.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרק חדש לפודקאסט רצח!!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צגתגלרצבצכלגל יש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:13 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
איך כותבים מסודרררררררררר הא ולא לא עדיין לא חדש לקחתי את הזה של אחי של הציורים כדי להרגיש איך זה וזה פסדר כזה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:16 PM
|
||||
זה פשוט תלוי אם יש לך את הזמן להשקיע שזה יצא מסודר כי הדפים שאני כותב כשאני עושה שיעורים לבד הם נורא שונים מהדפים שאני כותב כשאני בשיעור --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:18 PM
|
||
אחי מה הפסקה בין עונות כל הזמן הזה היה הפסקה😭😭😭😭
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:30 PM
|
||
״I got into eating some strange things. and no it’s not pussy”
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:35 PM
|
||||
?Pepsi cola -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו עקף אותי בהודעות בנו"ד:(
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:48 PM
|
||||
Tubbo טוב לקחתי Cookie Dough שהכנתי לפני איזה שבוע והוספתי לו עוד קמח ושמן ושוקולד צ׳יפס והכנתי כדור ואפיתי נקווה שיצא עוגיות --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:50 PM
|
||
טובו כ״כ כאוטי
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:50 PM
|
||||
הזכרת לי שאני רוצה להכין עוגיות שוקולד צ'יפס אבל תגיד ליי כשתסיים כדי שתגמור את כ להנאחס של הבישול -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:51 PM
|
||||
אני מפחד😭😭😭😭 אה שמתי גם אבקת אפיה נקווה לטוב --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 14:52 PM
|
||||
פשוט שמת דברים שקשוורים לעוגיות או שעשית לפי מתכון או משהו? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |