![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:11 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
עם כל הכבוד פייס איי די לא שווה את זה כאילו בחייאת -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש זיהוי פנים גם בסמסונג ובכמ זה לא שווה 2000 שקל וכן לאייפון יש כמה יתרונות אבל זה בדיוק מה שאמרתי יש סיבות שאנשים קונים אפל מלכתחילה חוץ מהמותג, אבל זה דברים ישנים שפשוט קיימים כבר כי מי שכבר קנה אייפון לפני 10 שנים כי זה היה יותר טוב משמעותית כנראה עדיין אייפון כי זה גם מערכת הפעלה שונה שקשה להתרגל למערכת אחרת וגם ברגע שיש לך כבר אייפון ואייפד ואפלוואצ וכל הדברים האלה אז זה פשוט נוח להמשיך ככה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תן כיף ותרגיש טוב 3>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מחלקים פה כיפים על ימין ועל שמאל -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך רק יום ראשון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:14 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העיפו מדבב מתפקיד בגלל שהוא כתב פוסט שלם שמנוסח בצורה ממש גרועה שבו הוא תומך במדבב אחר שיש לו עבר של sexual abuse
והעובדה שהוא היה יכול פשוט לא לכתוב כלום כי אנשים כבר התחילו לשכוח מכל הדרמה עד שהוא פרסם את הפוסט. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאתה לא מבין את המשקל של פייס איידי בכללי האקססביליטי באייפון פשוט מעולה אני בשוק לפעמים מכמה שאני מרגיש מחובר לטלפון שלי כי אני יכול פשוט להרים את הטלפון שלי להחליק למעלה והוא פשוט בלי ללחוץ על שום דבר וזה דבר שאנשים עם אנדרואיד פשוט לא חווים וזה מוזר חוץ מזה זה לא הייתרון היחיד שיש לאייפון להיות כלוא באקו סיסטם יכול להיות לא נחמד אבל בסהכ אם יש לך כסף זה אקו סיסטם ט ו ב לי אישית אין אפלוואצ או מקבוק או משהו אבל יש לי אייפון ואייפד ורק זה הופך את זה להרבה יותר קל להעביר דברים ממכשיר למכשיר ןמלכתחילה יש לי אייפון כי לאבא שלי יש את כל האפלוואצ אייפד אייפון מקבוק איירפודס הכל וזה נורא פשוט לשלוט בהכל ככה וכן אני מבין שאני פריווילג וזה יקר ולכן אני לא אומר שמכשירים אחרים הם לא טובים אבל להגיד שאפל לא טובים זה סתם לא נכון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:20 PM
|
||||
תהיה כנה שניה הזיהוי פנים של אנדרואיד חרא יש סיבה שקיים הבלוק הגדול הזה בלמעלה של האייפון והיא שפשוט אי אפשר לעשות זיהוי פנים מספיק בטוח רק עם המצלמה וזאת הסיבה למה רוב הזמן הוא לא עובד וזה למה אתה לא יכול להשתמש בזה לדברים חשובים באמת אם יש לך אנדרואיד באייפון אני משתמש בזיהוי פנים כל הזמן כדי להיכנס לטלפון כדי להתחבר לאתרים כדי לפתוח אפליקציות נעולות ואם הייתי משתמש באפל פאי אני די בטוח שזה גם עובד על זה באנדרואיד אין את זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:21 PM
|
||||
אבל מה שאתה אומר זה ב ד י ו ק כל הרעיון של אפל. לכן אמרתי שזה כמו מלכודת תיירים כי אנשים בהתחלה קונים אייפון בגלל שכן יש לזה קצת יתרונות אבל בסוף אתה נשאר עם אייפון נטו כי כל הדברים בחיים שלך הם גם של אפל אז ככה הרבה יותר נוח לנהל הכול וכל מה שאמרת זה פשוט דרך ללכוד אנשים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:22 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אתם משתמשים בפייס איידי?
זה תמיד היה נראה לי לא יודע מוזר גם למה שאני אשתמש בפנים שלי בשביל לפתוח טלפון קוד זה דרך הרבה יותר נוחה (וטביעת אתבע זאת דרך הרבה יותר הגיונית לדעתי אם אתם לא רוצים קוד. עדיין יש טביעת אצבע נכון?) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:23 PM
|
||||
אני לא משתמש בזיהוי פנים באנדוראיד אבל אפשר לפתוח את הטלפון עם זה וזה עובד ואין לי מושג לגבי אפליקציות אבל אני יודע שאפשרר לפתוח אותם עם טביעת אצבע וכזה וחוץ מזה ליטרלי מה אכפת לי אף אחד לא משלם תוספת של 2000 שקל בשביל פייס איידי זה לא כאילו זה ההבדל היחיד בין סמסונג לאייפון -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:24 PM
|
||||
יש לי שיאומי וזה נפתח יותר מהר כאילו.. ולא אכפת לי מאבטחה או משהו של פייס איי די "אם יש לך כסף זה אקו סיסטם ט ו ב " די לא נכון אפל יצרו את זה שזה יהיה ככה כדי להרוויח כמה שיותר ככה שתיהיה חייב לקנות רק את המוצרים שלהם אנדרואיד הרבה יותר טוב ופלואידי בככ הרבה דברים כך שאיפון מנצח בערך רק באבטחה כי הוא סגור וזה משהו שרוב המשתמשים לא צריכים אני לדוגמה לא יכול לסבול את זה שהטלפון סגור וזה רק יפגע בי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:32 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקבוצה של התואר התחילו לריב על אייפון או אנדרואיד ואז באתי לנו"ד כדי להתאוורר וקורה פה אותו דבר מה נסגר עם היום הזה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:32 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחח מה הסיכוי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:34 PM
|
||||
Great Minds Think Alike אבל למאו ההסתברות שואפת למינוס אינסוף -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |