![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע אני לא הולך להסביר פה על כל ההבדלים בין אייפון לאנדרואיד ואני לא מטומטם אני יודע שבסופו של דבר אפל רוצים אותך כלוא באקו סיסטם שלהם אבל אפל פשוט טובים יותר זה בעיקר כי הם טובים יותר ולכן אם אתה רוצה לתקשר עם חברים עם בועה כחולה או לשלם באפל פאי או לא משנה מה אתה צריך אייפון והם גם הפכו אייפון לסמל סטטוס של ״אני יכול להרשות לעצמי אייפון״ אבל זה גם כי יש להם יתרונות אחרים שאין לאנדרואיד וכן אני יודע שגם לאנדרואיד יש טלפונים טובים שהם במובנים מסויימים טובים יותר מאייפון וחלקם יקרים יותר מאייפונים אני חושב זה לא כזה משנה כי ברגע שסאמסונג מוכרים את עצמם כחברה שכולם יכולים לקנות ממנה אף אחד לא יזכור את הגאלאקסי s24 כולם יזכרו אותם כחברה של הטלפונים הזולים וזה גם מה שעוזר לאפל להתפתח אפילו יותר שלא תבינו אותי לא נכון אין שום דבר רע עם אנדרואיד הטעות שלכם היא לבוא ולהגיד ״אפל זה זה כי זה יקר וזה מפתה אותך להיכנס לאקו סיסטם״ זה נכון זה פשוט לא רע אפל ה ם יותר טובים בגלל זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:34 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה ויכוח מאוד נפוץ בדור שלנו אז זה לא כזה מופרך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:36 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני לא מבין מה הטענה שלך -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגיד אינפי מה פשר התמונה הזאת בחתימה שלך על ייעוץ ואנימציות וכאלה? זה פשוט צץ שם יום אחד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משום מה זוכר שלך אין פייס איידי תשמע היה לי לפני הטלפון שיש לי עכשיו אייפון 7 אני הייתי משתמש בטביעת אצבע יש הבדל. זה כל כך הרבה יותר נוח. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה מה שאני אומר שאפל הפכו את עצמם לסמל סטטוס ועבדו נורא קשה כדי לדאוג שכל מי שמתחיל עם אפל נשאר כלוא אצלם אז הם לא צריכים מאוד להתאמץ עכשיו ולכן הם יכולים להוציא מלא טלפונים חדשים שלא באמת שונים אחד מהשני ומלא דגמים חדשים של כל דבר כי יש מספיק אנשים שיקנו את זה כי הם כבר כלואים בתוך אפל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:38 PM
|
||||
הטענה שלי היא שאתם אומרים שאייפון זה רע כי זה יקר וזה כולא אותך באקו סיסטם שזה רע אם אין לך כסף כשיש לך כסף זה עדיף על אנדרואיד וזה לא שאנדרןאיד זה רע אני לא רוצה שזה מה שתקחו מהשיחה גם לאנדרואיד יש הרבה יתרונות פשוט אם יש לך כסף להוציא על זה תיכנס לאקו סיסטם של אפל כי זה יותר נוח בלי ספק --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה למה שתזכור שאין לי פייס איידי כשהחיים לא דיברתי על פייס איידי? אישית אף אחד מהם לא נוח לי קוד זה הכי נוח לי וחוץ מזה זה מקריפ אותי לדעת שהטלפון רואה את הפנים שלי ומזהה אותן האם הטלפון שלי מזהה את הפנים שלי? יכול להיות. האם אני צריך להיות מודע לזה כל פעם שאני רוצה לפתוח את הטלפון? לא תודה זה קריפי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:39 PM
|
||||
לא אמרתי שאפל זה רע אמרתי שזה לא שווה את זה ברור שיש לאפל יתרונות מסוימים וגם כדאי להיות עם אפל במקרים מסוימיפ אבל לרוב זה פשוט לא שווה את ההפרש בין המחירים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:40 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הא וואי זה סיפור מצחיקקק עשינו יום אחד בקבוצה של הוואצאפ בזכותי את הקטע שכותבים מה שהמקלדת שלך תשלים לך, כאילו מה שרואים מעל המקלדת בטלפון וזה פשוט מה שיצא לי וזה ככ זהב אז סו פשוט יצר את זה כמובן אז הייתי חייב לשים את היצירת מופת הזו פה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:40 PM
|
||
אוי רק עכשיו הבנתי שיעל בטים אנדרואיד וסו בטים אפל. זה היה כל כך מבלבל עד עכשיו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 15:41 PM
|
||||
וואו התיקון האוטומטי שלך כל-כך הרבה יותר טוב משל סו וואו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אוי זה גדול. גם דברים טובים יוצאים מהקבוצה הזאת. נהדר עדיין לא משכנע אותי מספיק כדי להצטרף לשם😅 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
למאו כי עד עכשיו זה היה נראה אותו בן אדם שפשוט ממש לא החלטי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |