![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מיכל שם, אני הולכת. וחוץ מזה, בושה וחרפה זה שליייי!!!! ![]() מיכלללללל -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:10 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת אני רוצה ללכת לרחובות לקניון אני רוצה ללכת ללין ולסטימצקי ואולי לסקרה והדס לא באה איתי ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:11 PM
|
||||
כי אין לי איך לבוא בלי שאמא שלי תצלוב אותי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:12 PM
|
||||
ישששש אז תבואייייי ונלך לבקר את אלומה וגילעד ![]() ![]() ![]() חח אע? אני אדאג שהיא לא תצלוב אותך לפני חח סתםםםםםםםםםםםםםםםםם -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:13 PM
|
||||
את באמת רוצה שאני אמות, נכון? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:14 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:16 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בטוח שאת המצאת את המשפט -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:16 PM
|
||||
אז תפסיקי לגרום לי לעשות דברים שייגרמו לאמא שלי להרוג אותי וחוץ מזה, מה לעזאזאל אמרת למינה היום??? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:17 PM
|
||||
לא אמרתי לה מה אמרתי לה<? לול זה של ההוא מהקופה הראשית -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:20 PM
|
||||
את אמרת ''אני מספרת לה'' ואני אמרתי ''לא'' ואז ברוב סתימותך ענית ''אני מספרת עליי לא עלייך. זה אומר שאמור להיות משהו לספר עליי. והיא לא אמורה לדעתתתתת ![]() ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:20 PM
|
||||
אני יודע🤦♂️ -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:22 PM
|
||||
היא לא יודעתתתתתתתתתת -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:22 PM
|
||||
אז בגלל שמיכל תמיד אומרת 'גועל נפש ' אז אני כאילו עונה לה ב 'בושה וחרפה ' -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:23 PM
|
||
הדס ראית קופה ראשית?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 18:23 PM
|
||||
https://www.youtube.com/watch?v=mwphW9ci8Vo https://www.google.com/search?sca_esv=ce670...h=1192&dpr=0.9# -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |