![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:12 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאתה מסיים מלא מטלות פורטל שאפילו לא זכרת שקיימות
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:27 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי לאחותי שאני לא אהיה בבית מחר בצהריים (ושתסדר את השולחן) והיא אמרה ״כן כי אתה הולך למפגש של הראנבו הזה נכון?״
אני צורח הלוואי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:32 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נזכרתי שכשהייתי קטנה היה טלפון ציבורי ליד הבית שלי ואני מרגישה ממש זקנה שחייתי בזמן שעוד היו טלפונים ציבוריים
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:36 PM
|
||||
שיט אני זוכר באמת שה י ו טלפונים ציבוריים אני זוכר שהיה גם בשכונה שלי אני לא זוכר איפה או מתי הם נעלמו --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:41 PM
|
||
הרגע קלטתי שג׳ודית זה יהודית
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:46 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעעעעע היה לי שם פשוט רצף של פדיחות כאילו ברמה לא הגיונית https://i.postimg.cc/0j3nnj32/Screenshot-20...24412-Chess.jpg הנה צילום מסך>< -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:49 PM
|
||||
אוי איזה באסה😭😭😭😭😭 --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 22:52 PM
|
||||
אבל זה הורג אותי הוא פשוט כתב הודעה שלמה של "כל הציונים הגזענים האלה למה אתם הורגים את כולם אתם פשוט אנשים רעים free Palestine" וכו, ואז אני עונה לו יש חטופים פאק ישראל כן רגע חמאסאקי מה היינו אמורים לעשות??? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 23:14 PM
|
||
אני מתה על חברה שלי
היא פשוט בובה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 23:23 PM
|
||||
שרשרת של תאונות מצערות --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 23:26 PM
|
||
מתי מודיעים מי מנצח בהתמודדות על המדריכה של סלית??
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 23:41 PM
|
||
אוקיי ברשימת השמות שהיו יכולים להיות מדהימים אם לא הייתה להם את המשמעות שיש להם עכשיו צריך להיות סיגרטס
Cigarettes כאילו משהו בצליל --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 23:44 PM
|
||
המצב שיעמום
בטח עד שאני אקום תסיימו פה כבר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2024, 00:22 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת זה יכול לעבוד גם עם מילים בעברית שכשמתעלמים מהמשמעות שלהן פתאום מבינים שמילים כמו חידה, רסק, זרם ומַשְתֵנָה יכולות להיות אחלה שמות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 22 2024, 00:23 AM
|
||
אני חייבית לעזוב את הטלפון
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |