![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:22 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ גאה בך. איטס הארד טו גיב איט אול אפ טראנה בלוק יו אאוט באט יור אינבאדין מיי טוטס אנד יו גאט טן פינגרס ווראפד אראונד מיי הארט אהההה וויד איי קוד גיב יו אבריטינג דאט יו וואנט באט איי וונט נוווווו!!!! איי וויש איי לט איט גווווו יו בטר אוף אלווןןןןןןן קאז איימ אבאוט טו פאק איט אפ וויז יו איי נואו דאט לוק און יור פייס יור קומינג מיי וואיייייי טומארו וויוויל סאי גודבאייייייי אנד איי וויל נבר ציינג איי קוד א איייבןןןן איי וואנד טו פור יוווווואווואוןאוווו דרס נוטינג לפט טו סאאאאייייי איפ איי וואז יו איפ איי וואז יו דן איי ווד סטאייייי אה טאוזנד מיילס אוואיייייי אה טאוזנד מיילס אוואייייייי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לאגור כוחות ולכתוב משהו בסוף השבוע
תאחלו לי בהצלחה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:26 PM
|
||||
בהצלחההההההה זה קשה לכתוב @הדס למה לעשות לי את זההההה ![]() -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייר אין יור ארמס איים אולרדי גון יו גוט מי וורנג אנד איים פלייד אלונג איי נואו זט לוק און יור פייס יור קמין מיי ווי יור קאמין מיי ווי טונייט היר גואוז אנזר מיסטייק איים נואו איים גון מייק איים נואו איים גון מייק טונייייייט אנד איי וויל נבר ציינג איי קודנט איייבןןןן איף וואנד טו פור יווווווווו דרס נוטינג לפט טו סיייייייייי איפ איי וואז יו איפ איי וואז יו דן איי ווד סטאייייי אה טאוזנד מיילס אוואיייייי אה טאוזנד מיילס אוואייייייי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אתם תמשיכו ככה לנצח?
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בהצלחה!!!! אני מאמין בך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מומלץ בחום -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:33 PM
|
||
זו רק אני או שפתאום נפתחו 20 שרשורים חדשים
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:34 PM
|
||
החיים הם כמו משחק של 2048
תשאלו למה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:34 PM
|
||
למה
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:36 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חזרתיייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:37 PM
|
||||
כי אנחנו כל הזמן מנסים להכניס עוד דברים לריבועים ולדחוף אותם בצורה שתסדר את הכול ככה שנעשה את הדברים הכי חשובים ראשונים ויהיה לנו סדר עדיפויות נכון אבל לא תמיד זה עובד ולפעמים הדברים הכי פחות חשובים נדחפים לפני הדברים היותר חשובים והורסים לנו ולפעמים הריבועים מתמלאים בהרבה הרבה דברים קטנים מבולגנים שאולי הייתי יכול לסדר טוב יותר אבל אני לא ואז פשוט נגמר המקום וצריך להתחיל מההתחלה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:40 PM
|
||||
אני מנסה לעכל את מה שאמרת פה @אוניסף רוצה שרשור???? אני שואלת אותך מלא פעמים אבל אף פעם לא רואה את התשובה שלך.... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 20:42 PM
|
||||
כן ואם כבר https://open.spotify.com/track/1KMkcUvF7m3S...KQDOYqhKpBZi7AQ https://open.spotify.com/track/23JVRF8F2C1T...pT86KxKFz0N7BGg https://open.spotify.com/track/4sx6NRwL6Ol3...rQ96yXEpG4vfxQQ https://open.spotify.com/track/4lH5L59hPQGr...8QmKiZ24I0h7Ikg --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |