![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אולי אני מגזים אבל כן, זה לא בכוונה אני פשוט אוטומטית מגביר את הקול שלי כשאני חושב שלא שומעים אותי וזה בדכ ממש לא טוב אני לא אוהבת את זה ברור שכן אני אוהב אישית את הפעילויות שלי ואם לא אז אני מרגיש מאוד מוזר לפרסם אותם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:03 PM
|
||||
רד:::::::: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:08 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשבע שכן ספיישל לב ונשמה. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:10 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד:
אני ויעל פותחים חמישה שרשורים עם אותה עלילה בדיוק עם שמות שונים::: --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:13 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעייף
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:13 PM
|
||||
נכון אנ זוכר כמה זמן עבר מאז שתייבתי את זה ועד שזה באמת נפתח -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:14 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרה לי יותר מדי פעמים להיות צרודה זה מגניב -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:16 PM
|
||||
פחות ממה שזכרתי האמת נוסח ב1 לספטמבר פורסם ב10 לדצמבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:18 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מלא פאנפיקים שכל מה שקורה בהם זה "לדמות א' קר אז דמות ב' מתכרבלת איתה" וכן אני מגוונת בתירוצים אבל זה אותו פאנפיק וכתבתי אותו כבר 10 פעמים בפאנדומים שונים -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:18 PM
|
||
קן
ווי פאאאאאאלללללללל אין לאב אגאאאאיייןןןןןןן?????? איז דיס טטטטטייייייים דה אנד?????? טל מי האו מני מור טירס וויל דרופ טיל יו היט מי וויז קן ווי טוק אנד טרייייייי לאאאבב אגאיייןןןןן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:19 PM
|
||||
בטוח? לא נשמע לי הגיוני כי הייתה פעילות אחת שנסיחת הרבה לפני -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:19 PM
|
||||
ליטרלי הסיפורים בתוך המוח שלי הם כולם מבוססים על שני פאנפיקים בדיוק שקראתי ולקחתי קשה ואני פשוט מחליף דמויות כל פעם שאני נכנס לפאנדום חדש --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:21 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקונספט של הפאנפיקים? אולי אני גם אכתוב עליו משהו חחחח -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:23 PM
|
||||
איי קראשד מיי קאר אינטו אה וול איי טרייד טו טקסט איי שודב קולד סיינג בלו אנד רד איי וונט בי לונט אווואוואוו ווי וונט טו וואר איט דידנט אנד איי ביט מיי טאנג יו היט מיי צין וורסט אנמי איז מיי בסט פרינד אוואטואוואו סקרימינג אין מיי פייס קיקד מי אאוט יור פלייס איי גאט נווואר טו גוווווווו --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |