![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:24 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה מביך מדי בשביל לספר אפילו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קוראת וגם כתבתי כמה omegaverse, שום דבר לא מביך אותי -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווווווואווווווו קן ווי פאאאאאאלללללללל אין לאב אגאאאאיייןןןןןןן?????? איז דיס טטטטטייייייים דה אנד?????? טל מי האו מני מור טירס וויל דרופ טיל יו היט מי וויז קן ווי טוק אנד טרייייייי לאאאבב אגאיייןןןןן קן ווי פאאאאאאלללללללל אין לאב אגאאאאיייןןןןןןן?????? איז דיס טטטטטייייייים דה אנד?????? טל מי האו מני מור טירס וויל דרופ טיל יו היט מי וויז קן ווי טוק אנד טרייייייי לאאאבב אגאיייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצאתי את הפאנפיק שניה אני אשלח לך בפרטי ואני אסביר הפאנפיק מאוד מומלץ אה זה לא מיני זה סתם מביך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:28 PM
|
||
מרגיש לי קצת כמו קייבטאון phase
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:29 PM
|
||||
רק שהוא לא אנטישמי אני חושב והוא טוב --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:30 PM
|
||||
אני לא יודע הוא באוסטרליה זה הרבה פחות שם גם קייבטאון היה טוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:31 PM
|
||||
מה יש לעשות באוסטרליה מה זה החרא הזה זה…..נכון הלוואי שזה לא היה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:32 PM
|
||||
כן כאילו אוסטרליה זה לא מדינה מהסוג הזה כן :< -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:34 PM
|
||
בואי נעשה את זה כאילו אין מחר
כאילו אין כאן סורגים ואין בחוץ סוהר שיכור כאילו לא מאוחר עדיין אור כאילו את גיטרה ואני כינור. כאילו הדממה בלב שלך כאילו אם נרקוד נשכח ובלעדייך העיר הזאת ריקה בואי נגיד שאני שלך שאני אוהב אותך אבל מחר נאמר, נפרדנו כך נשארה רק מנגינה. --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:34 PM
|
||
מעניין אותי אם אני באמת תמיד עובר מלא רעב לרעב מאוד או שאני פשוט לא שם לב עד שאני רעב מאוד
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:35 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי רק את ההתחלה וחשבתי לרגע שזה הפתיח של "האי" ![]() -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:38 PM
|
||||
מה זה האי? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:38 PM
|
||||
אהבנו פעם באמת ובתמים אהבנוו כמו שלא נאהב עוד לעולםםם היינו תכולים ושקופים עכשיו נרצחת התכלת השמש נעלמה בים מי יחבק אותי ככה בנגיעה אחת רכה במורד הגרות מתחלקת מועקההההה שבבבתי רק על זה חשבתי זה יורד כמו מכה אפורה על העיר לבד על הגג אקנא בספינות אשאר בעיר יפה ומלאת געגועים ניפגש בתום דרכיםםם ושאלותתתתתתתת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2024, 21:42 PM
|
||||
שםתותייך חוט שניייייי זה המזרח ואת השמשששש הסוף הזה נראה לי מקוללללל אז תפסיקי לבכות את הבכי היפה הזההההה אניי שוטהה של הגורלללל כמו זוגג לאורך שדרההה פשוט הולכיםםם והולכים כי👏ב👏עו👏לם👏 אין מקוםםםםם לסתם חולמייייםםםםםם --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |