![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:46 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת על זה שכל פעם שאני וסו מדברים אני פשוט מרגיש את הנוד מאט
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם פשוט לא יכולים להחזיק שיחה בלעדינו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל הקריא לי קטעים מספר חינוך מיני של אחותו וצחקנו על זה שזה טראומתי והכל ואז הוא הקריא שורה שגרמה לי לחשוד לשניה ושאלתי אותו איך קוראים לספר
זה היה הספר שגם אני קיבלתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:51 PM
|
||||
אהא אני כבר אמרתי מזמן שאנחנו מחזיקים חצי מהאתר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:52 PM
|
||||
אני לא חושב שאמרתי אבל זה היה ממש מגניב זה מהרגעים האלה שמספרים אני פשוט הייתי עסוקה מדי בלצחוק אז לא יכלתי להגיד את זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:57 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טודורוקי ודקו? שום סיכוי. לא עובד פשוט דאבי והוקס יריבים ובכללי למה שהוקס ירצה את דאבי. אולי הוקס וטוויס לא. שיגראקי ודאבי פשוט לא מתאימים טוגה ואאורוקה יכול ליהיות סבבה טוגה ומידוריה לאאאאאא כי מידוריה פשוט לא יסכים אבל גם מידוריה ואארוקה סבבה אבל נגיד שיפים שלדעתי כן מתאימים זה הזאת של היצירה (איך קוראים לה?) וטודורוקי הזה של הברק והזאת עם האוזניים עם השקעים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:58 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר הטיסה:>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:58 PM
|
||||
יווו תהני -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 21:59 PM
|
||||
כןכןכןכןכןכןןכ ואני לא קראתי את הספר הזה עד הסוף סבבה היו שם מלא משפטים מגעילים שפשוט גרמו לי להירתע כל כך חזק שלא קראתי את זה עכשיו אחרי השיחה הזאת אני לא מתחרט לשניה שלא קראתי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:00 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנקיו דארלינג:> עשו לנו ספוטפיי פרימיום אגבבב -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:01 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט כואב לי הצוואר פתאום
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:04 PM
|
||||
אומייגאד איזה כיף תתחדשי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:04 PM
|
||||
כן וואו אני קצת מרחמת על אחותי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:05 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל אני אוהב אותם המממ הגעת לסיפור הרקע של דאבי? הוקס וטוויס זה חמוד האמת חוץ מהעובדה שאחד מהם רצח את השני אהבתי את הנימוקים שלך קוראים לה מומו היא וטודורוקי זה שיפ כל כך חמודדד בעיקר אחרי כל מה שקרה בבחינה שלהם נגד ארייזרהד קוראים להם קאמינארי (הבן) וג'ירו (הבת) והם שיפ מהמם. יש אנשים שמשפפים קאמינארי ושינסו ובכנות זה בדיוק אותו הדבר כמו קאמינארי וג'ירו אבל בהומואים ובלי שיש שום קשר בין הדמויות. אני לא בטוח מה דעתי בקשר לזה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2024, 22:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן קיילב באתי להזכיר לך!
חוץ מזה לא קראתי מה כתבת אבל ראיתי מומו וזה גרם לי לחשוב על מינורי קודם משומה ואז על קאגרו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |