![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:11 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את חולמת את פשוט לא זוכרת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:13 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה הבן אדם ליזום את זה בקבוצת חברים שלך תעשה את זה אגב מפה הרעיון https://m.youtube.com/watch?v=hfFVSaqxV2c&t...1ciBkcmVhbXM%3D --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:15 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:25 AM
|
||
חברה שלי פשוט התחילה לדבר ואמרה שהיא שמה אותנו על מצב רטט אבל היא עדיין שמעה אותנו והיינו כזה ווטפ והיא התחילה ״אוף אני לא יכולה להסביר״ ואז צחקתי ממש חזק כי חשבתי שהיא מדברת מתוך שינה כי זה היה נשמע משוגע והיא הייתה כזה ״סבבה לא צריך טובות אל תקשיבו לי״
מסתבר שהיא ערה😭😭😭😭 --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:31 AM
|
||||
אופס .-. למה אתם ערים בכלל? למרות שאני צריכה לשאול גם את עצמי את אותה שאלה... -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:34 AM
|
||||
כי אני לא מצליח להירדם Ig --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:35 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה היא שאין לי קבוצת חברים יש לי חברים מפוזרים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:38 AM
|
||
יש לי שאלה מוזרה
אם קמתי בארבע בבוקר, ופתאום התחלתי לבכות כי החיים שלי קקה ועכשיו אני אוכלת פסטה קרה, זה נקרא אכילה רגשית? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:38 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את אוכלת מתוך רעב אז לא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:40 AM
|
||||
אה המ --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:40 AM
|
||||
אני לא חושבת שזה מתוך רעב.. למרות שקצת קשה לדעת כי אני תמיד רעבה ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 04:42 AM
|
||
וואי הבעיה היחידה עם הפיצוץ בתל אביב זה שטוויטר עדיין לא התעורר איך אני אמורה לדעת מה אני חושבת על הפוסטים בלי תגובות
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 05:04 AM
|
||
אני עייפה ולא יכולה לישון
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 06:57 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טובבבב
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 07:06 AM
|
||
בוקר טובבב גם לך!!
ולילה טוב ליי🙃 -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |