![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:39 AM
|
||
![]() מוגל |
היייייי master of puppets מה קורההההההההההההההההההה?????????
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר איך את? אה, את יכולה לקרוא לי אורי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן יש מאמרים וניסויים https://open.spotify.com/episode/4sXaPhfPBX...63cd08e85a44b71 אם מעניין מישהו שלא שמע את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:40 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מאמר שהוא לא ספוטיפיי? :0 אני אעדיף כמה אבל אפשר גם רק אחד >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:41 AM
|
||||
![]() מוגל |
אוקיייי אני בסדרררר גםםםםםם ![]() ![]() איך החלפת תמונההה בצדדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:42 AM
|
||||
איזה תמונה? השמלאש? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:43 AM
|
||||
![]() מוגל |
התמונה בצד ימין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג עוד יומיים שיר חדש
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:44 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מוגל |
כןןןןןןןןןןןןןן מזלללל שאני בביתתתתת במזגןןןןן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה סמלאש:) אז את הולכת ללוח בקרה אישי, למלה, ויש שם קטגוריה של "ערוך סמל אישי" או משהו כזה, ושם את שמה את התמונה שאת רוצה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:45 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכנות אין לי מאמרים בשלוף וגם אין לי כוח לחפש אבל דורון פישלר כן מצא ואני סומך עליו בפרק הוא מזכיר ניסוי שעשו שנתנו תמונה של שני אנשים כל פעם ושאלו על מי תסמכו יותר ובאופן עקבי אנשים בחרו את הגבוה יותר וכששאלו אותם למה הם אמרו שהם לא יודעים להסביר והוא פשוט נשמע יותר אמין --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:46 AM
|
||||
המ אבל אני לא סומך עליו אני רוצה לראות מאמרים טוב לא חשוב נסכים שלא להסכים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:47 AM
|
||||
![]() מוגל |
תודההההההההההההה ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |