![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:53 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על זה שסטטיסטית אנשים גבוהים מצליחים יותר "in the workplace, each inch above average may be worth $789 more per year" --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:54 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת הוכיחו את זה מדעית? -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
ממי מבקשים אישור??? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע וריאן למה שתאמין למחקרים ולא לו, גם אותם אתה לא מכיר הרי. בכלל, אם אתה לא מכיר אתה לא יכול לסמוך נכון? אז מי אמר בכלל שהיה לואי ה14? ספרי היסוריה? הרי אתה לא מכיר אתם אז אתה לא יכול לסמוך אלייהם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:55 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון כי גובה קשור לתכונת מנהיגות ויש יותר סיכוי שיקבלו אותך או ידחו אותך מכל מיני עבודות שלא קשורות לגובה על בסיס הגובה שלך זה שונה מלא לסמוך על אנשים נמוכים כי הם נמוכים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שלא לזה התכוונתי כשאמרתי פיזית כשאתה מסתכל על הסטטיסטיקות זה נכון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כאילו משהו כמו 5 שקל ביום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני קורא את המחקרים עצמם אני יכול להסיק מסקנות בעצמי לעומת אם אני שומע עליהם ממישהו אחר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מכל משתמש שכתוב לו הנהלת הפורומים בריבוע הזה ליד ההודעה. או עם את רוצה לפרסם סקר בפורום ספרים אז ממני -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:56 AM
|
||||
זה לא לא לסמוך עליהם כי הם נמוכים זה לסמוך יותר על אנשים גבוהים כי הם נראים לנו יותר בטוחים בעצמם בדכ --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמשתמשים שהצבע שלהם בסרגל משתמשים הוא סגול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אז זה אומר שאני כנראה אצליח כי אני גבוהה? -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אבל זה לא סתם החמש שקל סה אומר שהם בתפקיד טוב יותר למשל ראשי ממשלה הם כמעט תמיד גבוהים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:57 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל את המחקרים עצמם אתה שומע ממישהו אחר. איך אתה יכול לסמוך עליהם בכלל? יכול ליהיות שהם לא נכונים הרי האנשים שעשו אותם כתבו את זה בניסוח שהם רצו והוא מסביר את זה בניסוח שהוא רוצה זה בערך אותו דבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 10:57 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אם בממוצע מרוויחים חמישה שקלים יותר כנראה שההבדל לא כזה משמעותי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |