![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:05 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן גם לי היה ככה שנה שעברה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך כואב לי הגרון
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מוגל |
אוקייייי!! ![]() איך מוחקים את הסקר שהעלתיייי מקודםם?? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מוזר אני כל-כך לא רוצה להתחיל את שנה הבאה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:06 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמחק לך אותו, בבקשה לא לפרסם עוד אשכולות חדשים בלי אישור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:08 AM
|
||||
למה לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה הבאה יהיה כיף!!
אני אתחיל בכיתה חדשה עם חובבי די אן די!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כי הורים כל-כך מנסים לגונן על הילדים שלהם מדברים שהם לא צריכים לדעת אבל בדרך כלל זה רק יוצר את התוצאה ההפוכה כי הם מצליחים לדעת את כל הדברים האלה אבל בלי הסינון והשליטה של ההורים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:09 AM
|
||||
כן אבל למה כי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:09 AM
|
||||
גם כי אני לא באמת מצליח לעכל את זה שאני מתחילה כיתה ט זה מרגיש הזוי וגם כי אני כל-כך לא רוצה להתחיל ללמוד בבית ספר הזה זה ממש לא באלי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:10 AM
|
||||
יווו שווה אני אהיה בכיתה חדשה עם המון ילדים אחרים שאוהבים אומנות וגם אני לא אהנה בלימודים לפחות זה נותן לי בסיס להתיידד וזה מה שחשוב D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:10 AM
|
||||
אני לא יודע אני לא אוהבת להתחיל משפט עם מילה כמו הורים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:11 AM
|
||
אוקיי כנראה אנפופיולר אופיניון
ראנבו עם שיער קצר>>>>>>>>ראנבו עם שיער ארוך https://www.pinterest.com/pin/337418197097217309/ זה ארוך https://www.pinterest.com/pin/31173422416474465/ זה קצר --------------------
|
|
|
||||
ז ה --------------------
|||
|
|
||||
כןכן בדיוק זה גם תיהיה כיתה קטנה מלאה באנשים נחמדים וגם יהיה לי מורה פרטי עם מסלול אישי אז ממש שווה ויש לי חברים מאוד טובים שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |