![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:12 AM
|
||||
![]() מוגל |
לאיזו כיתה את עולהההההההה?? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקצר יותר יפה עם השיער הארוך הוא נראה כאילו הוא התעורר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה מה שאתה מרגיש עכשיו אז תחשוב על שנה הבאה כשתתחיל תיכון ניסית לדבר על זה עם ההורים שלך? ולמה אתה לא רוצה להתחיל ללמוד בו אם זה משהו שנוח לך לומר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:15 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תתחיל עם מילה רנדומלית שאתה אוהב אפסילון חתול כרית אגב סיימו לי את הועדת חריגים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:15 AM
|
||||
יווו תהני!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:16 AM
|
||||
תודה!! לאיזה כיתה אתה עולה בעצם? ט? י? כמובן שכאילו רק אם בא לך תענה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:17 AM
|
||||
י כמוך נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:18 AM
|
||||
אני לא יכול להסביר את זה יותר מדי אבל בגדול אני פשוט יודע שלא יהיה לי שם טוב כי זה לא מה שמתאים לי ואני לא אוהב את הבנות שם (וכאילו יש לי כמה חברות אבל בכל זאת) אני פשוט לא מרגיש שיהיה לי טוב שם ההורים שלי ואני דיברנו על זה כל השנה בערך והם החליטו שלא אכפת להם שאני לא רוצה ללמוד שם כי הם חושבים שזה יהיה לי יותר טוב. אבל לא יותר טוב מבחינה חברתית או כי יהיה לי יותר כיף בבית ספר או משהו זה פשוט בית ספר יותר דתי וזה סתם דפוק כי הדתיות שלי בכל מקרה מושפעת מהמשפחה שלי הרבה יותר מבית הספר וקצת עצוב לי שזה הדבר היחיד בערך שחשוב להורים שלי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:18 AM
|
||||
יא מגניב אני לי' כן מעניין איך יהיה גם מגמות!!@!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:19 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט יבש ונפוח ושטוח https://www.pinterest.com/pin/245164773459992663/ כאילו https://www.pinterest.com/pin/140033869657199317/ https://www.pinterest.com/pin/621285711116641246/ https://www.pinterest.com/pin/243264817367020753/ אחי באיזה עולם זאת תספורת גרועה זאת התספורת הכי טובה שקיבלת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:19 AM
|
||||
אוי זה דפוק אני באמת מקווה שתסתדר בסופו של דבר @אוניסף איזו מגמה את? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:20 AM
|
||||
כןן הקצר הרבה יותר יפה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:20 AM
|
||||
אני אבחר רק שנה הבאה בגלל שעברתי בית ספר כאילו אני מניחה שביולוגיה וקולנוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:21 AM
|
||||
הוו ביולוגיה ממש מתאים לך בהצלחה עם זה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2024, 11:22 AM
|
||||
תודהה מה אתה? מתאים לך אומנות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |