![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 09:25 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() היי משתמשים! אני בטוח שיצא לכם לדבר עם הרבה משתמשים בנו"ד, ואני יודעת שהרבה פעמים השיחות האלה מגיעות לנושאים רנדומלים ופתאום אתם מגלים על חברים שלכם דברים שלא ידעתם עליהם. אני חושב שכל השיחות האלו הן בדיק המשמעות של להכיר מישהו. כל הדברים הקטנים האלה יוצרים ביחד אישיות אחת של בן אדם שאתם אוהבים. וזו בדיוק הסיבה שאנחנו הולכים לשחק את המשחק הזה. אני חושב שהמשחק הזה, שמחזק את ההיכרות בין אנשים, יגרום גם לכם להכיר את החברים שלכם טוב יותר. איך משחקים? אני אשים פה קישור לטופס של גוגל פרומס שתצטרכו למלא עם משהו אחד שאף אחד לא יודע עליכם. זה יכול להיות כל דבר - הצבע האהוב עליכם, פריט הלבוש שיש לכם ואתם אף פעם לא לובשים, האימוג'י שאתם לא משתמשים בו אף פעם או המאכל שגורם לכם להקיא. זה בסדר אם יש מישהו אחד שיודע את זה, כי אני יודע שקשה למצוא משהו שאף אחד לאא יודע, אבל עדיף שזה יהיה משהו שלא סיפרתם לאף אחד. המטרה שלכם, אני חושב שכבר הצלחתם לנחש, תהיה לנחש מי אמר כל משפט. אז איך נעשה את זה בעצם? אני אפתח כאן בפורום את אשכול המשחק, וכל פעם אני אגיב בו עם משפט אחד. אתם תצטרכו להגיב עם השם של האדם שאתם חושבים שכתב את המשפט הזה. מי שיכתוב ראשון את השם הנכון יקבל נקודה. כל נקודה תהיה שווה לחמישה חרמשים. המנצח במשחק - מי שיצבור את רוב הנקודות - יקבל בונוס של 200 חרמשים ו-5 נקודות בית! איך משתתפים במשחק? זה החלק הכי קל! אתם פשוט לוחצים על הקישור שאני אשים פה, ממלאים את הטופס ושולחים לי עד ה- 30.7. קישור לטופס האשכול נשאר פתוח לשאלות :> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה צריך להיות משהו שאף אחד לא יודע עליי, או משהו שאף אחד בפורטל לא יודע עליו?
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |