![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2024, 21:38 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דירוגי ספרים דיון היי משתמשים! היום היה לי דיון עם חברה שלי, ובמהלך הדיון אנחנו בדקנו את הדירוג גילאים של שומרת. לא במפתיע, הוא היה 8+. מהלך הספר תואם את הדירוג, אבל מדי פעם כן יש בסדרה דברים שלדעתי עדיף להיות לפחות 10+. יש שם הזכרות לחטיפות, סימום, מוות, עינויים, וגם בספר הרביעי יש שם הזכרה של פעילות מין- לא משהו רציני, רק רמיזה, אבל אני בספק שילד בן 8 יבין את הרמיזה הזו (ואני מקווה שילד שקורא את זה לא יבוא להורים שלו וישאל על מה סופי אומרת איכס). בהרבה ספרים גם יש קטעים שילדים פחות יאהבו (לדוגמה, קטעים רומנטיים, במיוחד נשיקות) אבל קוראים צעירים עדיין יהנו מהספר עצמו כי העלילה עצמה היא כן לילדים, אבל ייתכן שנער יהנה מהספר יותר מילד בגלל הקטעים האלה. אז זה מה שמביא אותי לשאלה של הדיון- האם כל הספרים מדורגים בצורה מדויקת? אז מה דעתכם, האם דירוגי ספרים הם מדויקים או לא? דיון מהנה :) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 2 2024, 21:17 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
קשה מאוד לדרג ספר לגיל מסוים, לכן נוהגים בימינו לדרג ספרים על פי הגיל הנמוך ביותר שיהנה מהם.
כתוצאה מכך, ספר כמו השומרת, שמתאים ברובו לגיל 8+ ידורג כך, למרות שיש בו קטעים שמתאימים דווקא לגילים יותר מבוגרים. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2024, 10:51 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, הלל טאובר וברוך הבא ל-HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי!
![]() ההודעה שפירסמת הינה ספאם. כלומר, הוא בעל תוכן דל ו/או קשור לפורום ואי לכך איאלץ לנעול אותו. מכיוון שאתה חדש, לא אתן לך אזהרה אך להבא עליך לקרוא את חוקי הפורום(לחיץ) והחוקים הגלובאליים(לחיץ) בכדי להימנע מאי נעימות שכזו בעתיד. כמו כן, אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול אותם באשכול הערות / הצעות / שאלות / תלונות(לחיץ) או לפורום הערות\הארות\הצעות\ותלונות(לחיץ) במקרה שבקשתך אינה קשורה לפורום הנ"ל. שתהיה לך המשך גלישה מהנה וקסומה! מנהל הפורום, קאלאדין. HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי. ננעל ![]() ההודעה שלך היא הקפצה הודעה שפורסמה מעל שלושה שבועות מההודעה הקודמת -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |