האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

• הפקפקן - גיליון 16 📰, אוגוסט 2024
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:38 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 6678780
מגדר:female
משתמש מספר: 75665
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
ברוכים הבאים לגיליון ה-16 של הפקפקן!
שלום לכולם!
היום מתחיל החודש האחרון של החופש, וכדי שלא יהיה לכם משעמם יש לכם עיתון חדש לגמרי לקרוא!
ונעבור לכתבות,
חדשות הפורטל
מתכונים
חדשות מעולם הקוסמים
האתגר החודשי
שאלות להנהלה
וכמובן תודה לצוות העיתון על העבודה החודש,
יעל, סו, אמיר, ליה, מוריה, נועה, הרמי, יעל שרה, נעמה וניתאי!

--------------------

אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך
סו~
my name is not So but ok
she/he
‏ Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi

User Posted Image

"השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ."
yael

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:39 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image
חדשות הפורטל
כתב - יעל, בטא - סו

ספיישל פיבס משתלט על האתר - הזוכים
במשך שבועיים שלמים הפורטל היה בשליטתו של פיבס, שגרם לאתר להשתגע לגמרי. לאחר שבועיים הוכרזו בעמוד הראשי שלושת המנצחים, שהם: נטע (בקביק222) שזכה ב- 10,000 חרמשים ומאה נקודות בית לסלית'רין. נעמה (Tony Stark) שזכתה בחולצת הארי פוטר רשמית מבית אולפני Warner bros, ו25,000 חרמשים ו־250 נקודות לבית גריפינדור. במקום הראשון זכה נעם (Calum Scott) שזכה בחולצת הארי פוטר רשמית מבית אולפני Warner bros, הספר 'כיסא פנוי' מאת ג'יי קיי רולינג, תליון של מחולל זמן ו- 50,000 חרמשים ו־500 נקודות לבית רייבנקלו! אתם מוזמנים לברך את הזוכים ולהסתכל על הבצלצלים החדשים שנשארו מהביקור של פיבס להנאת המשתמשים.

פעילויות ברחבי הפורומים

ספיישל צבעי הקשת
לכבוד חודש יוני - חודש הגאווה - פורסם ספיישל צבעי הקשת, שבמהלכו מתפרסמות פעילויות ברחבי הפורומים. כל פעילות לכל אחד מצבעי הקשת. הפעילויות פורסמו ברחבי הפורומים במגוון נושאים שונים.

רשימת מטרות לחופש
החופש הגדול הוא חודשיים של חופש, שבהם קל מאוד ללכת לאיבוד בין הרצונות והשאיפות שלכם ולשכוח את המטרות שלכם. בדיוק מהסיבה הזאת נפתחה הפעילות הזו. אתם מומזנים להגיב בפעילות ולכתוב את רשימת המטרות שלכם לחופש, ואני מקווה שזה יעזור לכם לנהל את הזמן שלכם טוב יותר.

זה היה חדשות הפורטל לחודש יולי, מקווה שנהניתם וניפגש בחודש הבא.

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:41 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image
האתגר החודשי
כתבת - נועה, בטאית - יעל שרה

היי משתמשים ושוב שלום לפינת האתגר החודשי.

לצערי, אף אחד לא השתתף באתגר של החודש הקודם, אז החלטתי להוריד את רמת הקושי ואם תשתתפו אולי הפינה תינצל(!)

אז כפי שכנראה הבנתם העלון יצא לחופשה, מי לא אוהב את החופש? לקום מאוחר באיזו שעה שרוצים, שחרור מכל העבודות בבית הספר, אטרקציות כיפיות ואינסופיות… החופש הוא הזמן הכיף שבו עושים פעילויות חווייתיות עם המשפחה והחברים.

אבל הצד הפחות כיף של החופש הוא חוסר השגרה והשעמום. למי לא קרה שבסתם יום חופשי רגיל שיעמם לו בטירוף והוא השתגע כי לא ידע איך לרצות את השעמום שלו? עד מתוך שעמום הוא התחיל ללמוד דברים חדשים ופיתח תחביבים שונים וכישרונות שלא ידע שחבויים בו?

אז נחשו מה? האתגר החודשי יהיה קשור בדיוק לפיתוח היצירתיות שלנו שנוצר בגלל החופש!

המשימה שלכם החודש תהיה לשלוח לפחות שני יצירות בפורום גאו''ץ או סס''ש (או בשניהם).
בין אם זה צילום חדש ומיוחד שצילמתם כי סתם לא היה לכם מה לעשות
ובין אם זה עיצוב שעיצבתם סתם כי התחשק או אפילו ציור מיוחד שציירתם כי פתאום קפצה לראשכם המחשבה שתוכלו להיות כמו פיקאסו.
זו גם יכולה להיות יצירה בכתיבה שתפרסמו בפורום סיפורת ושירה.
ובשביל שיהיה מעניין- כל לתמונה, ציור, עיצוב או יצירה אחרת בכתב שתעלו תצטרכו לקשר אותה לחופשה.
וכמובן שתשלחו לי בינשוף איזה יצירות פרסמתם בגלל האתגר ותתוגמלו בהתאם.

על שתי היצירות הראשונות תקבלו 100 חרמשים או 15 נקודות בית.
על כל יצירה נוספת תקבלו בונוס של 50 חרמשים.
אז יאללה! מחכה ליצירות שלכם.
נתראה בגיליון הבא:)
ובהצלחה!

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:42 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image
חדשות מעולם הקוסמים
כתבת- ליה, בטא - אמיר

"טוב, אז... לאן עכשיו?" שאלה מוריה, אוחזת שקיות מלאות בבגדים לאחר מסע הקניות המפרך שערך צוות הפקפקן.
"אממ... אנחנו יכולים פשוט לטייל כאן בעיר. המבנים פה מאוד יפים", ענה לה יעל והתחיל לצעוד במעלה השביל.
"רגע, חכו!" קרא לפתע אמיר, מצביע בידו על גורד שחקים מלא במודעות. "תראו מה כתוב שם!"
"שר הקסמים יצא לחופשה? 'מרק בקדרה' פושטים רגל? זה בטח משהו שהקוראים שלנו ירצו לדעת!" קרא ניתאי.
"והנה שוב החופשה שלנו הפכה למחקר בשביל העיתון..." נאנחה ליה בחצי חיוך והוציאה מחברת מתיקה.

שלום וברוכים הבאים למדור החדשות והרכילות של הפקפקן!
מעוניינים לדעת האם השמועות על הלהקה המפורסמת 'אחיות הגורל' נכונות? מה דעתם של הורי התלמידים בהוגוורטס על בית הספר לכישוף ולקוסמות? מי המחפש החדש של קבוצת הקווידיץ' 'התותחים מצ'אדלי'? הגעתם למקום הנכון!
והחודש במהדורה מיוחדת! צוות העיתון שלנו יצא לחופשה מפנקת במיוחד ואסף חדשות רבות ומעניינות בדרך, והכל בשבילכם! אנו מאחלים לכם קריאה נעימה וחופש גדול מהנה:)

לכותרות הראשיות שלנו היום:

רשת המסעדות המפורסמת 'מרק בקדרה' פושטת רגל?
לאחר ביקור של כמה כתבים שלנו באחד הסניפים התגלה שאחת המסעדות האהובות עלינו הולכת לפשוט רגל!
ערכנו ריאיון קצרצר עם מנהל הרשת, וזה מה שהוא אמר: "בתקופה האחרונה מתחילים להגיע אלינו הרבה פחות משאבים בגלל משבר האקלים. הגידולים שבשדות מתייבשים מהר ומזג האוויר לא מתאים. התוצאה היא שאין לנו הרבה אוכל להכין, וזה אומר שפחות אנשים מגיעים לפה ואין לנו איך להתפרנס...". זהו סימן נוסף בשבילינו להתאחד למען מטרה חשובה – להציל את כדור הארץ שלנו! (וגם לקבל אוכל טעים).

שר הקסמים נסע לחופשה? כל הפרטים
תמיד חלמתם לטוס לחופשה ארוכה ביוון? לשבת, להשתזף ולאכול ענבים? זו בדיוק החופשה ששר הקסמים שלנו חלם עליה.
לפני כיומיים לקח דלפיניוס הורקרוטס את אישתו וילדיו וטס אל העיר פטראס שביוון. כפי שכל הקוסמים והמכשפות יודעים, זו עיר מלאה בקסם ובחירה מעולה לחופשה של סוף השנה.
בינתיים נראה שתוכניותיו לחופשה לא מיוחדות במיוחד. הוא הולך לים עם משפחתו, מבקר במוזיאונים ומבקר במשכניהם של אבות אבותינו הקוסמים, שלפי אמונתם של המוגלגים הם אלים.
האם שר הקסמים סתם טס ליוון כדי להינות או שהטיול הזה צופן בחובו סוד? את זה נגלה בבוא העת.

הכותרות המשניות:

מלון Funland הקסום שבהונגריה מציע מבצע מיוחד בעקבות יום הולדתו ה-200
בעקבות בקשה מיוחדת ממנהל מלון Funland, החלטנו לפרסם כאן את הכרזתו החגיגית – אחד המלונות האהובים ביותר בקהילת הקוסמים הבריטית חוגג את יום ההולדת העגול השני שלו!
בנוסף להודעה מרגשת זו, יש לנו חדשות טובות נוספות עבורכם. לכבוד יום הולדתו של בית המלון הזקן שלנו, מנהלו החביב החליט לקיים מבצע חדש במיוחד לקשישים שאוהבים לבקר שם! אם אתם מעל גיל 70 ואוהבים לטייל באזור צפון הונגריה, זה הזמן המושלם!
המבצע מציע לכם אירוח של שבועיים בסוויטה חגיגית+שלוש ארוחות ביום, והכל רק ברבע מחיר!
אז לסיכום – מהרו לטוס אל Funland – המלון שעושים בו כיף!

ריאיון עם מבקרת המסעדות הקסומות המפורסמת ביותר באירופה – נלה אייליש היא לא מי שחשבתם
מראיינת: שלום גברת אייליש!
נלה אייליש: שלום גם לך. את יכולה לקרוא לי נלה.
מראיינת: שנתחיל?
נלה אייליש: כמובן.
מראיינת: הייתי שמחה לדעת קצת על הקריירה שלך. מה את עושה ביום יום? מתי את עובדת? איך התפרסמת כל כך?
נלה אייליש: למען האמת, העבודה שלי הרבה יותר קשה ממה שהיא נראית. במשך שלוש שנים למדתי על סוגים של מאכלים, על תבלינים, על צמחים, ואפילו קצת על גוף האדם. כשנגמרה תקופת הלימודים שלי התחלתי לבקר במסעדות שונות ברחבי העיר שבה נולדתי ולסכם דברים לעצמי. אחרי שצברתי קצת ביטחון עצמי בנוגע לעבודה שלי, התחלתי להרחיב את כמות המסעדות ובתי הקפה שביקרתי בהם והתחלתי לפרסם את מה שכתבתי. מפה לשם הפכתי לאחת ממבקרות המסעדות המפורסמות באירופה.
מראיינת: מעניין... בנוסף, הייתי רוצה לשמוע האם את אוהבת את העבודה שלך. את נהנית לבקר אנשים ולאכול כל כך הרבה?
נלה אייליש: אני די בטוחה שרוב האנשים בעולם היו נהנים מהעבודה הזאת. זו הדרך שבה אני מגלה על מאכלים מתרבויות שונות ומשונות, מבלה קצת וגם ממלאת את הבטן!
מראיינת: נחמד לשמוע. ולסיום, תוכלי לספר לי איך את שומרת על בריאות ואיזון עם כל האוכל שאת אוכלת?
נלה אייליש: יש לי כמה דרכים. קודם כל, אני דואגת לבקר כמה שפחות מאכלים משמינים וקינוחים. דבר שני, אני שמה לב שאני מבקרת רק ארבע פעמים בשבוע במסעדות ובכל שאר הפעמים אני מכינה לעצמי אוכל בריא בבית. בנוסף לכל זה אני גם עושה הרבה ספורט, מה שמאוד עוזר לי.
מראיינת: נהדר. תודה רבה שבאת! להתראות!
נלה אייליש: בשמחה. להתראות!

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:43 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image
מתכונים
כתבת - ליה, בטאית - הרמי

היי משתמשים!
הקיץ עבר את הפתח כבר מזמן, וכולנו מתים מהחום של השמש הישראלית. תאמינו או לא, גם לצוות שלנו שבחופשה עכשיו חם מאוד, אז חשבנו לעזור לכם קצת וללמד אתכם איך תכינו גלידה ביתית לגמרי בעצמכם שתקרר אתכם!

גלידה
User Posted Image

רכיבים:
1.פחית (400 מ”ל) חלב מרוכז, קר מהמקרר
2.2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה 38%, קרה מאוד
כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה:
1.שופכים את השמנת הקרה לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות בינונית עד שנוצרת קצפת רכה.
2.עוצרים את המיקסר, מוסיפים חלב מרוכז (ותמצית וניל אם רוצים) וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת יציבה. ו-זהו!
3.עכשיו נשאר לכם להוסיף את התוספות שאתם אוהבים: עוגיות אוראו שבורות, מרשמלו, שברי עוגיות שוקולד, מחית מנגו (1/4 כוס מחית פרי לכמות המצרכים הספציפית הזו), ריבת חלב. פשוט תשחקו.
4.מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקפיא לפחות 6 שעות לפני שזוללים.

אז זהו להפעם, מקווה שהגלידה תעזור לכם להצטנן!
בתיאבון:)

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:52 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image
שאלות להנהלה

כתב - יעל, בטא - ניתאי

אם הייתם דגים, איזה סוג של דג הייתם? (אמיר, Rocket Man)
דג טורף מרושע כזה שאוכל ילדים סלית'רינים שמנגנים בפסנתר. (מאיר, כינוי בעברית)

מיהי הדמות האהובה עליכם מספרי הארי פוטר? (ליה, Hermione Potter~)
פליקס- לא, לילה- לא זה בכלל לא מהארי פוטר. עדיין פליקס. וקווירל כמובן. (אוניסף, Harlequin)
לא. (בתכלס זו תשובה לשאלה האחרת של האם נענה על השאלה הזאת, אבל לא יכולתי לענות על השאלה ההיא בתוך השאלה ההיא כי אז זה יוצא שאני כן עונה עליה, אז אני עונה עליה פה.) (מאיר, כינוי בעברית)
לונה, רמוס וטונקס. (שקד, Darth Hader)
המממ אולי רון. (סו, My Smoking Gun)

כשאתם אוכלים פאנקיק, מה אתם מעדיפים: שוקולד או מייפל? (אורי, Master of Puppets)
שוקולד קלל. (אוניסף, Harlequin)
שוקולד זה התשובה להכל. (מאיר, כינוי בעברית)
מייפלללל. (שקד, Darth Hader)
שוקולד תמיד. (יעל, My Only One)
לא נראה לי שאכלתי אי פעם מייפל אבל זה נשמע כמו סילאן אז כנראה שוקולד. (סו, My Smoking Gun)

כמה שעות שינה בממוצע אתם ישנים בלילה? (יעל שרה)
7-8. (אוניסף,Harlequin)
לא מספיק. (יעל, My Only One)
או וואה. כנראה 4 אבל ממש תלוי. (סו, My Smoking Gun)
מעט מאוד. (ניתאי, Adrien Agreste)

האם תענו על השאלה הזאת? (ליה, Georgia Rose)
כן. הרי אין שום אפשרות מלבד לענות כן. או לא להגיב ואז אתה אמרת לעצמך לא להגיב לזה וזאת הייתה הגבה במוח. משמע הגבת. ונגיד בני אדם לא היו מסוגלים לשקר. ברגע שהיית עונה על זה לא. העולם היה מתפוצץ. סליחה- הקונספט של אמת היה נעלם מהקיום. מתפוצץ. ואז האמת לא הייתה קיימת ואף אחד לא היה זוכר שהיא קיימת. למזלנו יש לנו את האפשרות לא להגיד את האמת ולכן זה אפשרי. אבל יותר מסוכן מלהגיד כן אז אני אגיד פשוט כן. (אוניסף, Harlequin)
פרנציפ לא. (ניתאי, Adrien Agreste)

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
פורסם ב: Aug 1 2024, 17:55 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש

User Posted Image

וזה הסוף של הגיליון, מקווים שנהניתם!
מוזמנים להגיב באשכול התגובות לגיליון מה חשבתם!
נתראה בגיליון הבא.

--------------------

סו~
my name is not So but ok
she/he

User Posted Image

yael

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025