![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 09:53 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מדור שאלות ותשובות להנהלה - גיליון 17 תמיד חלמתם לדעת מהו הצבע האהוב על ירין? טעם הגלידה ששקד לא יכולה בלעדיו? מה היה האשכול הכי נובי של סו, ומה הבצלצל האהוב על טום? הגעתם למקום הנכון! איך זה עובד? אתם שואלים - ובגיליונות ההנהלה עונה. מוזמנים לשאול כל שאלה שהיא, ואז אנחנו נענה עליה (או שלא). שימו לב שקיימים מספר מצומצם של חוקים - קיימת מגבלה של עד שבע שאלות למשתמש/ת בכל גיליון, ויש להגיב את כל השאלות שלכם באותה התגובה, אחרת לא נתייחס אליהן. יש לכם עד ה-20/8. תהנו! ובלי ספאם כמובן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:02 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באיזה ספורט אולימפי תתחרו?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:53 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הייתם מקום, איזה מן מקום הייתם?
מה החיה האהובה עליכם? איך אתם חושבים שיראה שיקוי הפולימיצי שלכם? אילו הייתם בני המין השני, מה היה השם שלכם? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 16:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אם הייתם לחש/קללה בהארי פוטר, איזה לחש/קללה הייתם?
עם איזה דמות מהארי פוטר אתם הכי מזדהים? מי המשתמש שאתם הכי אוהבים מהאתר (לא כולל אתם)? למאיר (כינוי בעברית), איזה פאנפיק שלך הכי אהבת לכתוב ואתה הכי מרוצה ממנו? איך, למה ובני כמה הייתם כשהתחלתם לקרוא הארי פוטר? מה האלמנט האהוב עליכם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה המילה שאתם משתמשים בה הכי הרבה?
אם הייתם זמרים, מה היה שם הבמה שלכם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 01:26 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהו תאריך יום ההולדת שלכם ומה העוגה האהובה עליכם?
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 02:28 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה פעמיים אמרתם את המילה גועל נפש בחיים? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:35 PM
|
||
מה רמת הדחיינות שלכם?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 21:24 PM
|
||
מ1 עד 10, כמה החדר שלכם מבולגן?
מה הייתה הדלת האחרונה שפתחתם? אתם אוכלים פיצה בסכין ומזלג? באיזה יד אתם מחזיקים את הסכין ובאיזה יד את המזלג? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 10:02 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם מאיר בן 3???????????????????????????????????????????????????????
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2024, 22:38 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאתם נהיים הנהלותיים מחייבים אתכם לחתום על NDA שלא תגלו את מקום המסתור של ירין?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2024, 17:16 PM
|
||
![]() מוגל |
אם מישהו שאתם מכירים היה שם לכם חרדל בעוגה מה הייתם עושים?
-------------------- משוגעת ומודה בזה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2024, 23:02 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחד, מי יודע?
|
|
פורסם ב: Apr 24 2025, 11:49 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הייתם נוף, איזה נוף הייתם?
אם הייתם חתול, כמה מהנשמות שלכם הייתם מבזבזים וכמה משאירים ספייר? -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |