![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו אמאל'ה את לא מבינהההה
אחים שלי הביאו את בת דודה שלי לשבת😭😭😭😭 כאילו מה? לא מספיק רק אתם? צריך עוד?! אוף וזה גם אומר שדודה שלי כנראה תבוא מחר בצהריים עם כל הילדים שלה😭 ואני לא אוהבת אותםםם הם מגעילים -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 18:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
לא נורא אני חיביית לעוף ילה שבת שלום תתקשרי אלי שיהיה לך סוללה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 18:47 PM
|
||
תתקשרי אי על 4 אחוז
אבל חברתי למטען וזה כן נורא! חכי חכי מה את תצטרכי לעבור במוצאש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 20:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 20:53 PM
|
||
היי הגר
מה קורה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 20:57 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר מה איתך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 21:04 PM
|
||
אני באמצע ארוחת שבת עם המשפחה שלי ובא לי למות...
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 12:15 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
סיימתי לראות את המחזמר שרציתי לראות
יאי -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 12:27 PM
|
||
כיף
מה ראית? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 12:46 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
Ride the cyclone -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 12:51 PM
|
||
לא מכירה :(
איך זה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 18:55 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת כשאני רבה עם אימא שלי ואחותי מתערבת לטובתי
כי לי אין טיעונים נימוקים ודוגמאות אני לא טובה בלריב אני תמיד מפסידה אבל היא איכשהו מוצאת תמיד דרך לגרום לבן אדם לשנות את דעתו חלקית לפחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 19:02 PM
|
||
אז איזה מזל שיש אותה:)
אצלנו גם כשאחותי מתערבת זה לא עוזר. אמא שלי פשוט מתעצבנת יותר:( -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 19:02 PM
|
||
אז איזה מזל שיש אותה:)
אצלנו גם כשאחותי מתערבת זה לא עוזר. אמא שלי פשוט מתעצבנת יותר:( -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 10 2024, 19:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי פשוט ככ מעצבנת אותי
היא קנאית, מפונקת ובכיינית זהו הייתי צריכה לפרוק את זה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |