![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 19:56 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל זה קורסים *לתואר* באנגלית אם אין לך פטור אז בנוסף לזה שאתה לוקח קורסים לתואר אתה חייב גם לקחת קורס אנגלית כשפה זרה שהוא פחות או יותר כמו להיות בתיכון שוב. זה עולה עוד כסף ומבזבז לך זמן אם אתה בעצם יודע אנגלית -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיפרתי משהו לאמא שלי ואבא שלי פשוט צעק מהסלון שאת מי זה מעניין בכלל שאני מספר עכשיו את הדבר הזה
????????????? מזל שלא דיברתי אליך?????????? והוא בא אחכ ואמר לי שאם אני אכניס שטויות לראש שלי יהיו שם שטויות אני מת לדעת מה היה בראש שלו בגיל שלי בטח הוא כל היום חשב על הרמב״ם כשהוא היה חילוני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעב
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכנות זה קצת מעליב אותי כשאנשים מבקשים ממני לשמור על ספרים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואמא שלי פשוט ישבה שם ולא אמרה כלום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:16 PM
|
||
אני לא מבין על מי אנחנו מנסים לעבוד
למה הם לא מתגרשים כבר וזהו --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:16 PM
|
||||
וואייייייי מה הקטע איזה שטויות על מה הוא מדבר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:17 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מודה שבתור אחד שהיה צריך לעשות קורס אנגלית למרות שאני יחסית יודע, זה דווקא היה מאוד כיף ולא בזבוז זמן בכלל. כך או כך המועצה להשכלה גבוהה מחייבת את כולם לעשות לפחות שני קורסים באנגלית, ככה שגם אם יש לך פטור מאנגלית, צריך לבחור קורסי בחירה באנגלית בשביל זה. אבל אם גם ככה רמת האנגלית שלך מחייבת לקחת לפחות שני קורסים באנגלית, אז זה נספר לך ואז אפשר לקחת איזה קורסי בחירה שבא לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:18 PM
|
||||
כי כל דבר שהוא לא תורה הוא שטויות👍 וואי הוא כזה רעיל אין לי כוח אליו כבר למה הוא עושה לי גם משטרת מחשבות עכשיו כאילו כל פעם שאני עושה משהו שהוא לא תורה הוא אומר שאני מבזבז את הזמן אני לא רוצה להיות דתי יותר --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:19 PM
|
||||
אני לא חי בבית שלך אז אני לא יודע אם מותר לי להגיד את זה אבל תזכור שיש דברים שאתה לא רואה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:20 PM
|
||||
טוב זה רק אבא שלך זה לא דת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:20 PM
|
||||
אה הם צועקים ככ חזק שלא צריך לראות --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:23 PM
|
||||
אבל אני לא רוצה להיות חלק מדת שבה אני אוכל שותה ונושם כדי ללמוד תורה והמטרה שלי זה להשריץ כמה שיותר ילדים יש דברים אחרים שאני רוצה לעשות --------------------
|||
|
|
||||
עדיין צעקות זה לא שנאה או משהו ואם הם צועקים זה לא אומר שהם רוצים להתגרש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא אכפת לי מה הם רוצים ומה לא למה היא נותנת לאיש הזה להמשיך לחיות איתנו בבית --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |