![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:25 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת דרך לא נכונה להסתכל על דת ואני מבין למה אתה חושב ככה אם זה מה שאבא שלך מעביר לך אבל זה פשוט לא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:27 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמעת לאמא שלי את הקאבר ההוא של דאנסינ והיא אמרה שהוא מעצבן
היא לא אמא שלי יותר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:30 PM
|
||||
של ארון סמית'? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:33 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת ממש לא הדת אתה רואה אותה ככה עכשיו כי אתה לא זה שבחרת אותה והיא פשוט הוכרחה עליך אבל אני מבטיחה לך שזה לא ככה וזאת דת יפהפייה ויש בה עוד המון צדדים שאני מאחלת לך לגלות עם השנים ולהסתכל עליה מנקודות מבט אחרות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוףףףףף
איזה חראאא היה משהו שממש חיכיתי לו ותמיד בדקתי מתי זה ומסתבר שזה היה היוםםםם ולא ידעתי חשבתי שזה יהיה ברביעי וראיתי שהבנות שלחו תמונות וזה ובגלל שאני לא יכולה להיות כל יום בטלפון אני לא ראיתי את זה והם ידעו שאני ממש ממש חיכיתי לזה כי כל הזמן שאלתי מתי והם לא טרחו להתקשר לנוקיה שלי ולהגיד לי איזה ילדות חארות יש לי בכיתה באלי למוות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכןכןכןככן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:41 PM
|
||||
3>>>>>>>> --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:43 PM
|
||
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:50 PM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/D93aWuXnJU0
כשאתה חי באיזור בלי הומופוביה --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:51 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() איך וואי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
באלי למוות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 20:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני שונאת את זה שאני לא יכולה אף פעם לשתף מה עובר עליי כי לא בא לי להיות הבן אדם שמפיל את הבעיות שלו על כולם וגורם להם להרגיש כמו הפסיכולוגים שלו אז בייסיקלי לא סיפרתי שום דבר באמת רציני שעובר עליי לאף אחד בחיים שלי ביותר משתי מילים חוץ מאולי אימא שלי וגם זה רק דברים קטנים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 21:01 PM
|
||||
:(((((( 3>>>>>>>>>>>>>> --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 21:02 PM
|
||||
❤️❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 21:05 PM
|
||||
אוף זה ממש לא מרגיש שאת מפילה את הבעיות שלך וזה הכי נורמלי בעולם שתרצי לשתף את מה שעובר עלייך ואת תמיד מוזמנת לשתף 3>>>>>>>>>>>>>>>> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |