![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:17 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תבואייי נוו -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח סבבה רק תדאגי לי לנהג פרטי הלוך וחזור ותדברי את עם אמא שלי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:18 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם שתדעו שהמנה חמה בטעם מק אנד צ'יז היא מגעילה ברמות
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:18 PM
|
||
יש מנה חמה בטעם מקאנצ'יז?!!!🤯
ולא ידעתי?! -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מגעיל אני רציני פשוט איכס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:21 PM
|
||||
סירייסלי? בחיים לא חשבתי שיצליחו להרוס מק אנד צ'יז זה כישרון. אבל המק אנד צ'יז הכי טעים זה ההוא מהקופסא -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:22 PM
|
||
אחותי קורעת
היא כל הזמן מנסה לחקות אותי שאני אומרת גועל נפש והיא אומרת את זה קועע היא בת שנתיים ונוע שהיא היתה אצלנו לימדה אותה להגיד החיים חרא ועכשיו היא יודעת להגיד החיים חרא מזל שהיא לא אמרה את זה ליד ההורים שלי😶😳 -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:24 PM
|
||||
אני פשוט מאוהבת ברננה😍😍 היא הדבר הכי חמוד שיש באלי לאמץ אחת כמוה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:25 PM
|
||||
לא כדי לך יו היא חולה על גיסי בקטע מטורף שהם באו בשישי היא היתה כזה ירוןןןןןן ורצה אליו למרות כל ההתלב הבות של אחותי היא לא שמה עליה ואז כזה היא הולכת לכל המשפחה ואומרת ירון פה ירון פה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:27 PM
|
||||
יו איזה חמודההה אבל ירון באמת חמוד אה הוא הלשין עלייך דרך אגב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:29 PM
|
||||
הדססס הוא נשוי😂 חח סתםסתם מה סתומרת? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:30 PM
|
||||
ו-? מה הקשר חח הוא אמר לי מה אמרת בשבת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:32 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... חיפשתי הרבה זמן סידרה כולשהי ואז כתוב לי כזה פרק 1.. ביוטיוב כאילו אני מתלהבת וכשאני נכנסת לזה פתאום אני רואה 5 שעות וחצי.. מה??
עריכה: לא משנה זה הגרסה המלאה.. מקווה כל הסידרה..ץ.. מפחדתתת הודעה זו נערכה ע"י כורש2 ב Aug 11 2024, 17:33 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:33 PM
|
||||
מה הוא אמר?? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:33 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאאאאא טובו הלך לישון לפני שעה :(
הוא היה רק 16 שעות מלשבור שיא עולם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |