![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:34 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא סיפר לי שדיברת עליי כל השבת ![]() ושאמרת שאני חמודה אבל שאני לא עונה לך וכל מיני חרטוטים כאלה😂 -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מצב שהמקסימום שהוא יכול להישאר ער זה 21 שעות זה כלום וזה פאקינג טובו המאסטר של לא לישון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:39 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת אל זה כבר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:40 PM
|
||
כן, אבל הוא סיפר לי לפני שדברנו לול
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:44 PM
|
||
טוב אני מניח שאוריגמי זה לא היעוד שלי בחיים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:47 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יחשששששששששששש יש את זה מתורגם לעברית :אומרתמזמורלתודהעלזהשישלימהלראותסוףסוף:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון הפייז הזה בכיתה ב שאתה רוצה להיות רומיגמי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:49 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם הייתי ער שלושים ומשהו שעות באופן קבוע ואפילו לא הייתי עייף כשהלכתי לישון זה היה כמו להיות באטמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 17:51 PM
|
||||
כןכןכןכןכן ניסתי עכשיו לעשות משהו וזה לא יצא מאוד רע אבל זה גם לא יצא יפה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 18:05 PM
|
||||
Dummmd ways to die אני לא זוכר תקופה שהייתי ער 30 שעות או קרוב לזה אבל בתחילת השנה הזאת היה לי בראש את הרעיון המטומטם הזה שאני יכול לעשות בר אילן בית ספר וספורט תוך כדי שאני ממשיך לקום בחמש בבוקר כמו שנה שעברה רק ששנה שעברה לא עשיתי כלום אז זה היה בסדר אז היה שבוע שהייתי קם בחמש עושה שיעורי בית במתמטיקה וממשיך ככה את היום שלי והייתי שותה ככ הרבה קפה ואני זוכר שכל יום הייתי ליטרלי מתעלף למיטה ב10 הייתי נשכב ונרדם --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 18:09 PM
|
||
החיים כל כך מדכאים
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 18:11 PM
|
||||
נכון מאוד קרה משהו מיוחד הפעם? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 18:13 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממממממ
נעמה פה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 18:18 PM
|
||||
יש לי ערמת בלאגן על המיטה כי הלכתי לקנות מלא דברים ותהילה מכריחה אותי לסדר כי היא רוצה להרים את המיטה ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |