![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:19 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בים גם היום? סיימון מוצא את דרכו>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> איף איימ גונהההההה בי הונסטטטטט איי ניד אה ליטל ביט אוף בריז אנד איימ לייייבינג אנד לאאאבינג מיי לייף ביי דה סי!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@סו הלוואי עליי
![]() אני גרה במרחק 100 ק"מ מהים:(((((( אפילו שירים של טיילור לא מצליחים לנחם אותי -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:24 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןן איימ גאסט טראנה קיפ מיי לייף אפלואט באט נבר קוויט קופינג איי פיל דה היט בנית׳ מיי קולאר וונאבר איימ ג׳וקינג נואו מוסט פיפול ארנט איבל דו סום רילי גאסט וואנה וואצ יו ברן סו יור און אדג׳ סווטינג דרידינג מייקינג וורונג טרנס!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:25 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאני גם גר במרחק דומה מהים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:27 AM
|
||||
איים טרידינג און אגשלס ליינג און בד אוף ניילס ד-ד-דונט יו טייק א וורנג סטפ אור אלס יו גט אימפלד איים ג'אסט ה הפי גאי פדינג טרואו דה אנגרי טייד אונליין אמוטיינס אמפטיליי איי טרייד טו לט איט פס מי ביי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:30 AM
|
||||
בהתחשב בזה שאתה הולך כל יום לים זה נראה לי קצת לא הגיוני אין חוף בעיר שלי -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:31 AM
|
||||
אני די בטוח שאתה לא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:32 AM
|
||||
קאנט איפ אבריבאדי פאספייד ספטספייד אפטייטס מיי פרייזלד אנד דיסטראקטד מיינד איז אקטינג לייק אה סאטלייט סו מאני טראנסמישנס! אברי דאי איימ טוויצ׳ינג! ווישינג דאט טונג וואר גאסט אן איטי ביט דיפרנט!! איי נואו איי שודנט קומפליין או די אנד אוף דה דאי באט איטס אה בריטיש טראדישן~ --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:33 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבתא שלי קנתה לי צמיד,
ולא אהבתי אותו ובכל זאת לבשתי אותו כדי שהיא תשמח, ועכשיו אני רוצה להוריד אותו והוא תקוע לי על היד ואף אחד לא מצליח להוריד אותו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:33 AM
|
||||
תשמע גיגלתי עכשיו 100.5 --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:34 AM
|
||||
דיי ביי דיי פוטינג און א ברייב פייס היי! פליינג גיימס טייקינג פיין סטרייט אוואי יאיי! מייביי מייד מיסטייקס באט איטס א אוקיי וויט ווי אול ניד טו טייק א ברייק!!!!!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:34 AM
|
||||
קילומטרים או מטרים???? @הדס מסכנה ![]() -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:36 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת שוקלת לשבור לו את השובר, אבל אני לא רוצה לעשות את זה אני תקועה עם צמיד מכוער לנצח -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:37 AM
|
||||
הממממ זה כנראה תלוי איפה אתה בים ועד כמה גדולה השכונה שלך כי בדקתי בגוגל מפס והיה כתוב 12.5 קמ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:39 AM
|
||||
איף איימ הההה בי הווונסט איי ניד אה ליטל ספייס טו בריז אנד איימ לייייבינג אנד לאאאבינגגגג מיי לייף ביי דה סי!!!!!! @ליה קמ קמ @שוב יעל וול אני אבדוק שניה --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |