![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:41 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל אתה צודק זה פחות מ10😭😭😭😭
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:42 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, הצמיד שבר לי ציפורן
והוא עדיין לא יורד ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:57 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איף אייםםםם גונההההה בי הוווונסט איי ניד א ליטל אוף א בריז אנד איים ליייבינג אנד לאאאבינגגגגג מיי לייף ביי דה סי!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:57 AM
|
||||
יאפ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 10:59 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאי ביי דאי פוטינג און אה ברייב פייס פלאיינג ג׳יימס טייקינג פאין סטרייט אוואייייי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:01 AM
|
||||
מייבי מייד מיסטייקס באט איטס א אוקיייי וווי אול ניד טו טייק א ברייק!!!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:03 AM
|
||
באמת נמאס לי למה הרמוניה לבית שולחים לי כל-כך הרבה הודעות מה עשיתי רע
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:04 AM
|
||||
סו אייל בי צילינג וון דה אייד איז לואו או וואו או או קאז איי וואנההה טייק איט סלואו או וואו או או אנד איי קאנט סינג דה נקסט נואוט באט איי ברואט אה ברו (או וואווווו או או או או או או או!!!!!!) --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:06 AM
|
||||
איף איים גוונהההה בי הווונסט איי ניד א ליטל ספייס טו בריז אנד איים לייייבינג אנד לאאאאאבינגגגגגג מייי לייף ביי דה סי!!!!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:13 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 קילומטר זה המרחק שלך עד ראשון לציון מאיפה הבאת את זה בכלל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:50 AM
|
||||
איפ איימ גונהההה בי הונסטטטטט איי ניד אה ליטל ביט אוף אה בריז אנד איימ לייייבינג אנד לאאאאבינג מיי לייף ביי דה סייייייי יההההההה טהטהטנטנטנטט לייף ביי דה סייייייייייי טבטהטהטהאהאהאה לייף ביי דה סייייי טהטהטהטעטהטץ לייף ביי דה סיייייי טנטנטטהמטנטמטטמטמ לייף ביי דה סיייייייי. --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 11:50 AM
|
||
למה רק הברכיים שלי משתזפות אני לא מבין את זה
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 12:09 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
רגע היית רציני??? -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 12:37 PM
|
||
אןקיי סיימתי את הספר הראשון
אני חושב שאני אשאר לעוד אחד --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 12:43 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
ghrtufgndfturfufghjrftuj
![]() -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |