![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 12:46 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה קיבלת? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 12:48 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:24 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג׳ורג׳ נראה כ״כ צעיר אני תמיד שוכח בן כמה הוא
הוא אמר עכשיו ״הסרט הזה יצא ב2008 וזה אומר שהייתי בן… 12״ והייתי כזה הולי פאק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:29 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי נשף
כל כמה זמן יש כזה? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וול --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:35 PM
|
||||
הוא אמר עכשיו שהוא שיחק דודל גאמפ באייפוד שלו דאמ הוא זקן --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:36 PM
|
||||
מה זה אומר עליי אם מה שהרשים אותי יותר היה העובדה שהיה לו אייפוד מאשר הדודל גאמפ -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:37 PM
|
||||
שהיה לך נוקיה בשלב מסויים ואני מזדהה איתך מוריה את זוכרת שבכיתות ג ד נראה לי היינו משחקים דודל גאמפ כל הנסיעה למחוננים בטלפון שלך? --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:38 PM
|
||||
זה הזה עם הדבר המוזר שקופץ על פסים ירוקים נכון? בן דוד שלי היה משחק לי בזה בטלפון כל פעם שהם היו בארץ הוא חשב שזה ממש מגניב משום מה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:40 PM
|
||||
https://i.postimg.cc/5משטרהhVj9x/PNG-image.png בדיוק זה וואו התמונה הזאת זה תיאור של הילדות שלי הוא גם תמיד היה עושה את הרעשים המצחיקים --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:41 PM
|
||
https://i.postimg.cc/5משטרהhVj9x/PNG-image.png
וואיייייי https://postimg.cc/k6d1NJtZ הודעה זו נערכה ע"י My Smoking Gun ב Aug 4 2024, 13:41 PM --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:42 PM
|
||
הנה האחרון עובד
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:45 PM
|
||||
אומייגאד. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:47 PM
|
||||
כן. אני בתחנת אוטובוס ויש פה מישהו בערך בגיל שלי עם סיגריות ביד ומהקניה שהוא התיישב פה הוא רק רואה סרטונים בלי אוזניות וצורח ושר בקול וקמתי לראות מתי האוטובוס מגיע והוא אמר לי סקיבידי טוילט והוא מלחיץ ממש באמת הייתי לחוץ עלה הרגע לאוטובוס --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:51 PM
|
||
בריטים חושבים שהם יכולים פשוט להעלים חצי מהאותיות ואף אחד לא ישים לב🤨
--------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |