![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 11:48 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההה אני מכיר את זה חשבתי שזה של שרוטונים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 11:50 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי עכשיו מישהו שואל “how strong female character handle injuries?”
ואני כזה מה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה סוודר עם צ'בורשקה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:02 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. אתה יודע מה הדבר היחיד שאני רוצה יותר מזה? גרביים עם ציבורשקה. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:05 PM
|
||||
באמת שכן. רק אחד שלא עולה מאה עשרים שקל בבקשה https://www.amazon.com/Cheburashka-Russian-...ps%2C379&sr=8-5 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:16 PM
|
||||
--------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:20 PM
|
||||
למה יש להם את הגרביים הכי מגניבות בעולם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:25 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:27 PM
|
||||
היייי מה קורה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:32 PM
|
||||
בסדר משועממת בבית, יש לי מה לעשות אבל אין לי מוטיבציה לעשות, אני יכולה להיפגש עם חברות אבל חברה אחת לא יכולה, חברה שנייה בחול ונפגשתי עם חברה שלישית בראשון ואני מתכננת גם להיפגש איתה מחר ובשישי אז אני לא רוצה שהאינטרוברטיות שלי תנצח במפגשים המתוכננים שלנו איך את? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:42 PM
|
||||
הו אז מה עוד את רוצה לעשות חוץ מלהיפגש עם חברות? אני רואה לוציפר כי אין לי שום דבר אחר טוב לעשות וזהו בערך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:43 PM
|
||||
לקרוא, לנסות לכתוב, לראות סרט, להכין משהו לאכול, לנסח פעילות איזו עונה את? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 12:52 PM
|
||||
אז תעשי את זה! ✨מוטיבציה✨ 3 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 13:05 PM
|
||
הurge ללכת וללמוד רוסית
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 13:14 PM
|
||||
בסוף אני רואה ספיידר-מן 2 (המצוייר עם מיילס) אהבתי את עונה השלישית, הייתה טובה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |