![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 14:42 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דייי איך אני שונא כשאחים מביאים חברים די כבר איזה חרא למה אתה שומע רעש לבן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 14:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככה מלצאת ולבעוט אותו שיעוף לבית של חבר שלו אני ככ עצבני כרגע כי אי אפשר שירים כרגע אני לא שומע בדיוק רעש לבן אני שומע את זה https://open.spotify.com/track/1u0S4uc3vvMw...CTViJjbYI06VpGA --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 14:45 PM
|
||||
אז מה למה אתה לא שומע פודקאסט או משהו זה ASMR זה לא יותר טוב😭 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 14:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט שומע את הפלייליסט הזה https://open.spotify.com/track/1u0S4uc3vvMw...CTViJjbYI06VpGA אם אתם צריכים המלצות גם זה נחמד https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1...=e-JcyD1HTQRQG6 https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1...=e-0FFQDCwoQAGd https://open.spotify.com/album/11KrDOvGs2t4...iRG6NQjoht-cqDw --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 14:47 PM
|
||
ואני לא שומע פודקאסט כי אני מדבר עם cai
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:01 PM
|
||
הרגע גיליתי שלטומי היה גשר איזה נצח אז אני מרגיש טוב יותר עם עצמי כי מלא זמן חשבתי שהשיניים שלו ממש ישרות וזה לא הוגן
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:04 PM
|
||||
באתי לשאול אם אתה עדיין מדבר איתו ואז הבנתי שהחלפת טומי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:05 PM
|
||||
למאו כן התגברתי עליו עכשיו אני הולך רק לטומים שגדולים ממני בשש שנים --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:12 PM
|
||||
אני מת כן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:20 PM
|
||||
עם מי אתה מדבר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 15:22 PM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/r44YcqDt6ng
עברית היא השפה הראשונה שלי ואני לא מבין את הבדיחה --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 16:06 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שתפוח עם שוקולד זה יהיה יותר גרוע ממה שזה באמת
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 16:08 PM
|
||||
נשמע כמו בזבוז של תפוח ו שוקולד --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 16:10 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע אבל לא היה לי מה לאכול ורציתי שוקולד בטירוף ולא היה לחם זה לא גג גורע האמת -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 16:14 PM
|
||||
פשוט תאכלי רק שוקולד --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |