![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“In the young people school”
המילה שאתה מחפש היא kindergarten, ג׳ורג׳ כמה זקן אתה יכול להיות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני נופל על המוזרים בהלוך מישהי שאלה אותי איפה הקופת חולים ושאלתי איזה והיא התעלמה והמשיכה לשאול אנשים אחרים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:58 PM
|
||
אם מישהו אמר שהוא יביא לי משהו ביום ראשוו, אבל דיברנו על זה לפני 3 ימים בערך אז זה בסדר אם אני אשלח הודעה להזכיר לו? כי כאילו הוא עוד לא היה אמור להביא לי את זה אבל אני לא רוצה שהוא ישכח כי אז אני אצטרך לחכות לראשון הבא
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 13:59 PM
|
||||
תזכיר מה אכפת לך --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:02 PM
|
||||
כי אני אף פעם לא שולח הודעות לאבא שלי😭😭😭 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:04 PM
|
||||
אההההה אבא שלך ההודעות היחידות שאני שולח לאבא שלי זה כזה תשלח יאללה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:06 PM
|
||||
אני לא ידוע מה לכתוב זה קצת מפחיד אותי כאילו בהתחלה שחשבתי על להזכיר לו חשבתי להתקשר לאמא שלי ואז הבנתי שזה לא הדבר הכי הגיוני לעשות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:10 PM
|
||||
״היי, רק רוצה לוודא שאתה זוכר x?” --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:13 PM
|
||
נחשו מי החליט להתעורר ולהזכיר לנו את היותו חרא
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את זה שאתם מתכננים בראש ארוחה והיא נשמעת מגרה ממש וטעימה
ואז אתם מכינים אותה וזה גועל טהור זה כמו כשאתם בוחרים בגדים בראש וזה יוצא מכוער במציאות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כח לשלוח ינשופים לכל בנאדם
אני מכינה אשקול יומולדת לנוע תשלחו ברכות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:21 PM
|
||
נלחם בurge פשוט ללכת ולעשות עוד חור באוזן
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 4 2024, 14:24 PM
|
||
נכנסתי לסופר ועובדת פשוט באה ושאלה אותי בן כמה אני
מה עשיתי --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |