![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 19:56 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי תאוריה
אותיות ברוסית באו להכשיל. נחשו איך קוראים את האות הזאת: O קוראים אותה כמו אוֹ באותה עכשיו נחשו איך קוראים את האות הזאת: M קוראים אותה כמו מ בקוראים אז כמובן שאת האות הזאת: P יקראו כמו פּ ………רק שלא, קוראים אותה כמו ר ואת האות הזאת: C קוראים כמו ס שזה יותר הגיוני האמת מאנגלית אבל בכמ גם באמצע נגמרו להם השמות נחשו איך קוראים לאות הזאת? Ь נכון מאוד, פאקינג ״מיאחקי זנאק״ ״אבל יש סיבה שקוראים לה ככה״ נכון, קוראים לה ככה כי המשמעות של זה זה ״סימן רך״ לאות הזאת ליטרלי אין צליל. והיא באה ליד האות ъ עם השם הקליט ״טביורדי זנאק״ (שאומר סימן קשה) וגם לה אין צליל. ובין מיאחקי זנאק לטביורדי זנאק יש עוד אות או (כמו הI במילה ill). בין מיאחקי זנאק לטביורדי זנאק יש ליטרלי אות שקוראים לה ״או״. האם יש תבנית כלשהי שאני מפספס והופכת את כל זה להגיוני?????? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 19:57 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנטרים גורמים לי להרגיש נוב
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 19:57 PM
|
||||
היא באה לדלל --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 19:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו מקבלים שיעורים ברוסית בחינם -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:00 PM
|
||||
אתם מקבלים שיעורים בחינם על כל מה שמעניין אותי ברגע זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:01 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול נקודה טובה.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ברוסית יש איזה 36 אותיות או משהו ולחלק יש שמות כאלה כמו מה שאמרת שהשם זה פשוט התפקיד שלהם וחלק זה פשוט הצליל שלהם וזה פשווט תוצאה של שפה שמתפתחת אז אין לה דפוס הגיוני או שום דבר כזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בטוח אם זה גורם לי יותר לרצות לבקש מסבתא שלי שתלמד אותי רוסית או פחות
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:04 PM
|
||||
יש 33 וחצי מהן מיותרות --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:07 PM
|
||
ניקוד זאת המצאה ככ חכמה רציני
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:14 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
איזה כיף זה שעושים את זה ![]() אזזזז אינפי 2 או אלגברה ב -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק לי האתר נטען לאט?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 21:10 PM
|
||||
מה זה בדיוק דילול כי המשפחה שלי אומרת שאני צריך לדלל בצדדים -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 21:11 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 21:12 PM
|
||||
תאכלי את הסלט -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |