![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה ללכת לביביסיטר עכשיו
זה לא שאין לי כסף ושאני חיביית אבל אין לי כח כל היום אני מסתובבת ואני לוקחת לה רק 20 לשעה והודעתי לה שאני באה והיא אמורה להתקשר אלי כל רגע ואני צריכה ללכת -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 21:39 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי מה שזה נשמע לדלל את השיער --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:18 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אבל מה הספר עושה בדיוק ואיך זה נראה לאחר מכן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:24 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא פשוט גוזר לך חלק מהשיער ואז יש לך פחות שיער והוא דק יותר אני רוצה משקפיים כדי לשים אותם עם השרשראות האלה של הזקנים כאילו פנינים וכזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:27 PM
|
||
טוב גם טובו פרו פלסטיני
האם אכפת לי בכלל בשלב הזה (התשובה היא לא אני מצטער) --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:29 PM
|
||
טוב וגם איימי פרו פלסטיני
למה אני ממשיך לחפש לא מצאתי שום דבר על טומי tho הוא לא נראה לי גם השתתף בסטרייק שעשו למען פלסטין הודעה זו נערכה ע"י My Smoking Gun ב Aug 8 2024, 22:29 PM --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:44 PM
|
||||
ho for gods sake הוא היה חייב כי הוא חלק מהקהילה באמת ששום סיכוי שהוא יודע בכלל איפה זה ישראל -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:46 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת זה היה צפוי -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:51 PM
|
||||
ידעתי ב100% שהוא פרו פלסטיני אבל לא ידעתי שהוא הביע את הדעה הפוליטית שלו הוא אמר פעם שהוא לא אומר את הדעות הפוליטיות שלו כי הוא לא רוצה לדבר על דברים שהוא לא מבין בהם ולהגיד שטויות וול --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 23:03 PM
|
||
ברו למה יש כ״כ הרבה פרו פלסטינים זה מפחיד אותי כי מה אם כולם צודקים ואנחנו טועים
כאילו אם אנחנו צודקים למה יש כ״כ הרבה אנשים חכמים שחושבים הפוך ממנו --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 23:26 PM
|
||||
(אני לא פרו פלסטיני אנחנו צודקים הם טועים כן עם ישראל חי ווטאבר זה פשוט מצב כ״כ מוזר להיות בו שיבשות שלמות נגד הארץ הקטנה שלך) --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 23:42 PM
|
||||
תשאל את היטלר המלך של הינדוס תודעה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 23:43 PM
|
||||
כשתהיה לי מכונת זמן --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 23:43 PM
|
||
המילה smirk נשמעת מרושעת
זה מהמילים שאתה יכול לראות --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |