![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:03 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() גולשים וגולשות יקרים.ות! אחרי שנה קשה מנשוא כמדינה וכפורטל הארי פוטר, הפורטל האהוב שלנו חוגג 17 שנים! גיל מיוחד מאוד שמגיע כמובן עם חגיגה מיוחדת לא פחות, בנשף יום הולדת מיוחד וחגיגי! מתי הנשף יתקיים? הנשף יתרחש ביום שני, ה-19.8 (ט"ז באב), בין השעות 19:30 - 22:00 בפורום ייעודי במחלקת החינוך שיפתח במיוחד לנשף! מה יהיה בנשף? כל מה שאתם רק יכולים לחשוב עליו! כן כן, גם הדובי שלכם מגן חובה, ובנוסף גם שולחנות פטפוטים, פעילויות ואתגרים מיוחדים, אשכול הספאם המפורסם וכמובן הפתעות נוספות שתגלו בנשף! איך נרשמים? הכי קל שיש! פשוט תמלאו את הטופס למטה ותתאזרו בסבלנות. אתם עוד פה? תירשמו!
הרשומים לנשף: נעמי Marlene Mckinnon נתנאל, The equal opportunity kr איי אם סאם ליה, Hermione Potter~ רומי Grant Chapman ורד, פרח נתתי לנורית מיכל, Kill This Love הדס, emma.p ליה ג׳ורג׳יה רוז רונית, Fandom Girl נוע וכו' יולי, סוקיף אלכס, Kaz Brekker נעמה, עכשיו מעונן אורי, master of puppets קמה, Helbram נריה, הנוב הראשי ליאן, המעצבת המגניבה שלנו נטע, בקביק 222 לונה, Marinette Dupain Cheng אמיר, Rocket Man ירין, ירין 13 קאלאדין ליאור,ליאור המלך יהודה הרמיוני Hermione Jean granger-scamander יעל, לילי אולדרין שירה, שהה סיריוס אוריון מוריה fortnight ג'ייק איימי בוס איתיחר, בצל טליה, Blanck space הרמיוני, hold on כורש2, חזלזלת אינפי יוסי הודעה זו נערכה ע"י Adrien Agreste ב Aug 19 2024, 15:32 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:18 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמי Marlene Mckinnon
אני מגיע לנשף?: לא הערות: -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:20 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נתנאל, The equal opportunity kr אני מגיע לנשף?: אולי באיחור הערות: ןדמג -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:30 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: איי אם סאם
אני מגיע לנשף?: בעז''ה, אבל לא בעזה הערות: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:30 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:ליה, Hermione Potter~
אני מגיע לנשף?: יאפ הערות:אני אוכל להגיע רק לחצי שעה בערך כי אני בחול באותו הזמן... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:32 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רומי Grant Chapman
אני מגיע לנשף?: יש האומרים הערות: -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:35 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ורד, פרח נתתי לנורית
אני מגיע לנשף?: אובייסלי ~אם שקד תזכיר בכל הקבוצות הראויות לכך~ הערות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מיכל, Kill This Love
אני מגיע לנשף?: כןןןןןןן הערות: נשףף -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הדס, emma.p
אני מגיע לנשף?: תתעלמו מהסימן שאלה, מיותר *מתעלמת מסימן שאלה* אני מגיעה לנשף הערות: -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:51 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה ג׳ורג׳יה רוז
אני מגיע לנשף?: אמממ כן ככל הנראה הערות: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:53 PM
|
||
שם+כינוי: רונית, Fandom Girl
אני מגיע לנשף: כן (סימן שאלה? לא מכירה אותו) הערות: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:53 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נוע וכו'
אני מגיע לנשף?:אם ירצה ה':) הערות: -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:56 PM
|
||||
שם+כינוי: יולי, סוקיף
אני מגיע לנשף?: כמובן הערות: -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 19:59 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס, Kaz Brekker
אני מגיע לנשף?: סביר להניח הערות: -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 20:26 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמה, עכשיו מעונן
אני מגיע לנשף?: בטח הערות: -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |