האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נסיך הדרקון, עם ירין
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:09 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20509
מגדר:female
משתמש מספר: 45181
חפצי המשתמש: צפה

טופס דמות!

שם:
מראה:
אופי:
רקע:
יכולת מיוחדת: קסם אם יש, מיומנות לא קסומה...

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:53 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 4674
משתמש מספר: 86699

שם: ניקס פאוסט (נקבה).
גזע: אלפית כנף שמיים (כמו איביס, השומר על זובייה)
מראה: שיער לבן ארוך, עיניים כחולות, גבוהה וגמישה ולכן זריזה. אוזניים מחודדות. עור בהיר, כמעט תכלת (כמו אלפים בקיצור).
רקע: לניקס יש חלום, היא רוצה להיות במשמר המלוכה, ולהיות השומרת הראשית של מלך הדרקונים.
ההורים שלה מגנים על הגבול בין זאדיה לממלכת בני האדם, נחטפו באופן מסתורי על ידי סול רגם (דרקון). מגיעה מהמחנה שבצפון זאדיה, ניקס נולדה בהר של מלך הדרקונים. בדרך כלל היא מרבה לעוף ולחקור, כל עוד היא לא מגיעה לעולם בני האדם. מסרה הודעה למלך הדרקונים שבני האדם מתכוננים לתקיפה. יתגלו פרטים בהמשך*
אופי: אסטרטגית, סרקסטית, תמיד מנסה לפתור את הבעיה, עקשנית ועוזרת. לניקס גם יש בעיה: לעיתים היא לא חושבת על אחרים, וקצת אנוכית. ניקס תעדיף לעבוד לבד, כי ככה היא מחליטה את החוקים, והיא לא תצטרך לדאוג לאחרים, וככה היא תתמקד רק במטרה. היא חדורת מטרה, ואם יציעו לה אתגר - היא תענה בשמחה. ניקס לעולם לא תודה שהיא הפסידה, ותמיד תקום על הרגליים. היא שונאת שמפריעים לה, ואוהבת לעזור כל עוד זה לא מפריע למטרותיה. ניקס ממש לא סבלנית, והיא שונאת להיות במתח. רעשים מפריעים לניקס. היא כל הזמן בתזוזה, ומטריף אותה להישאר תקועה באותו מקום. ניקס לא מרבה לסמוך על אנשים, ובטוחה שבני האדם רעים.
יכולת מיוחדת: יכולה לקסם, כמו קאלום. מרבה לעוף. אבל נלחמת הרבה בחרבות.

הערה: אחרי או לפני הנסיך הדרקון עם ריילה, קאלום, אזראן ועוד? אני אערוך גם בהמשך אם אהיה לי משהו.

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 11:50 AM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

שם: אקוולה מאריס (נקבה)
גזע: אלפית גאות
מראה: בעלת שיער כחול כהה באורך הכתפיים, בדרך כלל פזור, עור בצבע תכלת וקרניים כתומות שנראות כמו אלמוגים. בגובה ממוצע, ובעלת שרירים מוצקים הודות לשנים של שחייה.
אופי: בבסיס שלה, אופטימית חסרת תקנה - היא רואה את הטוב בכל אחד, מאמינה שאפשר למצוא פתרון לכל בעיה ואפילו מעזה לקוות לשלום עם ממלכות בני האדם. היא מאוד נאמנה ליקרים לה, ומוכנה ללכלך את הידיים ולעשות כל מה שצריך כדי להגן עליהם. סמכות לא מרשימה אותה, מעשים כן, והיא תלך עם מי שעושה את הדבר הנכון באש ובמים כל עוד הוא מבין את ההשלכות של מה שהוא מתכוון לעשות. אקוולה היא נערה סקרנית, ואוהבת להכיר ולהתחבר עם אנשים חדשים.
רקע: אקוולה רוצה לחקור את העולם - ולא רק את הים; היא חולמת לצאת ליבשה ולהכיר את הטבע, התושבים והתרבויות שחיים מעל פני המים. היא חיה בים בין הזרועות, קבוצת איים סלעיים בדרום-מזרח זאדיה, לבדה מלבד נחש ים מפלצתי. (איך הגיעה לשם? יתגלה בהמשך :) )
יכולת מיוחדת: קסם אוקיינוס, מיומנת בלחימה באמצעות קלשון אבל לא השתמשה בו כבר זמן רב

הערה: אני חושבת שיהיה מגניב אם השרשור יקרה לפני הסדרה - נגיד 20 שנה לפני?

אגב מצאתי מפה ממש מוצלחת של זאדיה

הודעה זו נערכה ע"י Fandom Girl ב Aug 9 2024, 19:06 PM

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 15:37 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

אני לא זוכרת איפה הייתי, אבל ידעתי שזה מקום מסוכן. הסתכלתי סביב, רק ערפל. הייתי בקרחת יער, ושמעתי נהמה מאי שם. הסתובבתי באימה במקום, עיניים אדומות גדולות בחנו אותי.
מצמתי. הם לא היו שם.

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 15:48 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

צללתי עמוק, עמוק, עמוק, עד שנגעתי בקרקעית הים. סביב היה חשוך, הקרקע הייתה שוממה מלבד כמה צלופחים שהתחככו בי ושחו הלאה בחיפוש אחר טרף. קיוויתי שהנחש האדיר לא ימצא אותי כאן; אם אתקדם בזהירות, לא מהר מדי כדי לא למשוך תשומת לב, אולי אצליח תוך יומיים להגיע קרוב מספיק ליבשת כדי להשתמש בקסם שלי ולברוח מהנחש.

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 15:53 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

ניסיתי לברוח. רציתי להשתמש בכנפיי, אבל לא בקע ממני שום קול בשביל הקסם. ראיתי שרגלי קשורות, ולא הצלחתי לחלץ אותם. הכל נראה מפחיד. הצרצרים, החושך, ואפילו פטרייה מוזרה שהתגנבה משמאלי.
נאלצתי לזחול, ובטעות בלעתי דשא. הייתי ככה שעה בערך, עד שפתאום ראיתי שיצאתי מהיער. ומולי היה ים, זיהיתי אותו. זה ים המנודים.

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 16:42 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

הוא הופיע, כמו תמיד, משום מקום - נחש עצום בעל קשקשים שחורים ושורה של קוצים רעילים על גבו הסתער עליי מלמעלה. זינקתי הצדה והזנב שלו פגע בקרקעית במקום שבו הייתי עד לפני רגע, מעיף עננת חול במים סביבנו. הושטתי את ידיי קדימה, לחשתי את מילות קסם, והמים הדפו אותי לאחור במהירות. בתקווה מהר מספיק כדי שהנחש לא ישיג אותי מיד.

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:19 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

ים המנודים היה מרהיב. אך משום מה, המים הרגישו לא טבעיים. כמו גשם, או אפילו דמעות מלוחות.
התלבטתי אם להיכנס. אני שונאת מים. הגיוני, אני אלפית כנף שמיים. אך משהו משך אותי שם.
שמעתי קול אי-שם, לוחש לי. הוא זימר: "היכנסי, היכנסי... היכנסי!"
בדרך כלל שאתם שומעים קול מוזר שאומר לכם להיכנס לאנשהו, לא כדאי להקשיב. זה לא ייגמר בטוב.
אז כמובן שנכנסתי.

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 19:05 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

הלחש נשא אותי למרחק גדול משחשבתי, אבל רוקן אותי מאנרגיה. למשך כמה דקות צפתי רפויה, מניחה לזרם לסחוף אותי כאוות נפשו. כששבתי ופקחתי עיניים ראיתי שהקרקעית מכוסה אבנים קטנות וצדפות, וטעם המים סביבי השתנה. יכול להיות שדחפתי את עצמי במעלה כל נהר קצה-רחוק לתוך ים המנודים? לקחתי שאיפה עמוקה ושחיתי לעבר פני המים, מגיחה לא רחוק מהחוף.
דמות שעמדה על קו המים צעדה פנימה באיטיות, כמהופנטת. הסתכלתי מעבר לכתף וראיתי סירנה חכאית מציצה מתוך המים ומחייכת בנבזיות, פה מלא שורות שיניים פעור בציפייה. מתוך ראשה בקע על מעין גבעול כדור אור שנועד להקרין את הקול שלה ולפתות טרף. "היכנסי," הוא זימר, והדמות על החוף התקדמה עוד ועוד. עכשיו יכולתי לראות שהיא אלפית כנף שמיים. "עצרי!" קראתי אליה, והסירנה החכאית מאחוריי נקשה בשיניה בלעג.
"בסדר גמור," סיננתי, ושלחתי לעבר האלפית האחרת את התרופה העתיקה והטובה ביותר - שפריץ מים לפנים.

----
ערכתי את נקודת המוצא של אקוולה כדי שהמפגש יהיה הגיוני :)

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 19:40 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

סליחה שזה קצר, לא היה לי מה לכתוב כי אי אפשר להמשיך את מה שאת אומרת.

השפריץ צרב לי בעיניים.
לא הצלחתי לראות במים, כך שראיתי רק דמות במטושטש, בעלת שיער כחול כהה.
אני שונאת שמשפריצים עליי. ניסיתי להסביר את מעשיי, למה אלפית כנף שמיים נכנסה לים, אבל כשהדמות הופיעה הקול פשוט נעלם. לקח לי רגע להבין את מעשיי. ידעתי שלא הייתי צריכה להקשיב לקול. אבל אף פעם אני לא אודה שטעיתי. גם אם זו אלפית שלא ראיתי בחיי. רק אז הבחנתי במשהו שנראה כמו סירנה.
רציתי לעוף מפה. פשוטו כמשמעו, אין לי כוח ללכת.
הדבר היחיד שהצלחתי לומר היה גמגום קלוש: "מ- מה? מי את? ולמה השיער שלך כחול?"

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 19:50 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

האורך ממש אחלה! אין לך על מה להתנצל בכלל
----------
כל מחשבה שהייתה במוחי נעלמה. "נולדתי ככה," גמגמתי, ידי מתרוממת מעצמה לגעת בשיערי. לאלפית כנף-השמיים, לעומת זאת, היה שיער בגוון שלא ראיתי מימיי, לבן שהזכיר לי את צבע העננים. "אני מצטערת שהשפרצתי עלייך," אמרתי, מביטה מעבר לכתפי כדי לוודא שהסירנה החכאית הסתלקה - ואכן היא נעלמה כלא הייתה. החזרתי את מבטי אל האלפית. "אני אקוולה," הצגתי את עצמי. "ושוב סליחה על השפריץ, לא ידעתי מה לעשות..."

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 21:21 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

"זה בסדר," מיהרתי לנחם, כדי שלא תכעס עלי מיד. "אני פשוט לא רגילה לפגוש אנשים אחרים. ובטח לא אלפים. אני ניקס פאוסט, נעים מאוד," הסתכלתי סביב, המקום נראה נטוש, שום מחנה או אוהל לא נראה באופק, ולא הבנתי איפה אקוולה גרה. תהיתי אם היא כמוני, מסתובבת בעולם, לא נשארת באותו מקום יותר שתי ימים. רציתי לשאול אותה הרבה דברים, ואז נזכרתי בבעיה דחופה יותר, שרגלי כלואות. "אה, את יכולה בבקשה לשחרר אותי? מישהו כלא או-" הפסקתי במבוכה. לא היה צורך לדבר. אני חושבת שהסמקתי, וזה נראה נורא, כי עורי היה לבן תכלת שכזה, ואפשר היה להבחין בזה בקלות. חיכיתי לתשובתה, ובאותו הזמן חשבתי לעצמי, האם לברוח? כשהיא תשחרר אותי, אוכל לעוף, אבל במחשבה שניה... זה לא יהיה נחמד. אני לא אוהבת להתחבר עם אחרים, אבל אהיה חייבת.

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 21:57 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

הסתכלתי למטה על הרגליים שלה, וכמו מטומטמת פלטתי "אה! בטח!" ובתנועת ידיים קלה ומילת קסם אחת שיחררתי את רגליה. היססתי; היא נראתה מתוחה, כאילו היא לא יכולה לחכות לברוח, והרגשתי מדקרת בהלה בלבי - לא יכולתי לשאת את המחשבה ששוב אהיה לבדי, ולא ידעתי לאן אלך אם ניקס תעזוב. הביתה אני לא יכולה לחזור, והזרועות היו הכלא שלי יותר מדי זמן. "רוצה לטייל איתי?" הצעתי בלהט הרגע. הבחנתי בסומק על לחייה של ניקס, ותיארתי לעצמי שעכשיו אני מסמיקה לא פחות. "אני... תמיד רציתי לראות את עולם היבשה," הסברתי, והרשיתי לעצמי לחייך חיוך קטן. "יהיה נחמד לא לחקור אותו לבד."

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2024, 22:44 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

הופתעתי, לא הרבה רצו לטייל איתי. ואני מסכימה איתם; אני עקשנית, ואני לא יכולה להישאר במקום. קל לי לנדוד לבד.
ראיתי שהיא מחייכת, ותיארתי לעצמי שהיא בטח לא הייתה ביבשה.
הסתכלתי מעלה, לברוח או להישאר?
הבטתי בעיניה, היא נראתה לי נחמדה, ותהיתי אם היא סבלנית כדי לסבול אותי.
נזכרתי שהיא אמרה "לחקור", כבר רציתי יותר ויותר לבוא איתה.
מי יודע? אולי אוכל לעשות מעשה גבורה, וכולם יכירו את ניקס פאוסט.
"כן," הנהנתי. "לאן נלך?" שאלתי, ולא ידעתי, שברגע זה - בחרתי התחלה חדשה, וחיי השתנו. לעד.

---------
פורסם ב: Aug 10 2024, 17:51 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש

"צפונה?" הצעתי, בלי שום סיבה חוץ מהעובדה שזה היה הכיוון ההפוך מזה שממנו באתי. "מעולם לא הייתי על היבשה, כל מקום שנבחר ללכת אליו יהיה חדש לגמרי עבורי." השפלתי את מבטי וחייכתי במבוכה. "בגלל זה אני חוששת לטייל לבד; כל מי שאי פעם הכרתי חי באוקיינוס וסירב לעזוב את המים אפילו ליום אחד. אבל אני לא רוצה לחיות ככה, אני בטוחה שיש הרבה דברים מדהימים לגלות גם מחוץ לים." הזדקפתי, שטופה הקלה מהווידוי. "בגלל זה אני רוצה ללכת בכיוון ההפוך מהים."

--------------------
תראו אני גם בao3
User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025